FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
glasajte na gol.hr

ANKETA: Hrvati ne daju Dos Santosu ni najmanju šansu!

Prema mišljenju čitatelja GOL.hr-a, Miočić će ove nedjelje bez ikakve dileme obraniti naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv čovjeka koji ga je posljednji porazio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nama je potencijalno najatraktivniji UFC event u 2017. godini, pogotovo za hrvatske MMA fanove, jer će pojas u teškoj kategoriji braniti Stipe Miočić u revanšu protiv Juniora dos Santosa. Teška kategorija najcijenjenija je u MMA svijetu i stoga se od te borbe jako puno očekuje. Ako je suditi po njihovom prvom meču, pet rovovskih rundi, očekuje nas pravi spektakl!

Miočić u meč ulazi kao prvak svijeta i ultra blagi favorit. Tako barem smatraju kladionice, koje su na njega postavile za nijansu manji koeficijent. No Miočić je, podsjetimo, spomenutu prvu borbu izgubio od Dos Santosa, koji je ujedno bio i posljednji čovjek koji je slavio protiv američkog Hrvata u oktagonu. Nakon njega Miočić je nanizao veličanstvena imena u teškoj kategoriji (Mark Hunt, Andrei Arlovski, Fabricio Werdum i Alistair Overeem) i stigao na prag "besmrtnosti".

Prema dosadašnjoj anketi GOL.hr-a, "Tko će slaviti u borbi za UFC naslov?", Miočić uvjerljivo vodi ispred Cigana. Glasalo je preko 4000 MMA fanova i njih prek 90 posto vjeruje u slavlje borca iz Clevelanda.

Tko će slaviti u borbi za UFC naslov (UŽIVO GOL.hr nedjelja 4:00)?

Ukupno glasova:

Ima u tim glasovima puno domoljublja i simpatija prema našeg borbu, no je li Miočić zaista osjetni favorit protiv bivšeg prvaka Dos Santosa?

Brazilac je u karijeri od 18 borbi upisao 14 pobjeda od kojih su 12 bile nokautom. Od četiri poraza u karijeri čak tri su se dogodila u njegovih posljednjih šest borbi. Dva puta je gubio od Velasqueza i jednom od Overeema, a svoju posljednju borbu, kada je pobijedio Bena Rothwella, odradio je u Zagrebu na prvom UFC eventu u Hrvatskoj.

Izravni prijenos borbi glavnog programa UFC 211 možete pratiti na GOl.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimku možete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider