FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Suci jednoglasni!?

Brutalnih pet rundi i kontroverzna pobjeda Dos Santosa nad Miočićem

Bivši UFC-ov tekšaški prvak Junior dos Santos vratio se u kavez nakon 14 mjeseci stanke i u krvavom 'ratu' protiv američkog Hrvata Stipe Miočića upisao pobjedu...

Bila je to glavna borba, emitirana na FOX-u, u U.S. Airways Centeru u Phoenixu, koju je Dos Santos (30) dobio nakon pomalo čudne, ali jednoglasne odluke sudaca. Naime, suci su procjenili da je Dos Santos bio uvjerljivo bolji, te su presudili u njegovu korist rezultatima 49-46, 49-46, 48-47.

Miočić (32) je jako dobro započeo borbu, no kako je meč odmicao njegovi su udarci bili sve rijeđi, dok je Dos Santos sve više i više nasrtao. To je u konačnici i prevagnulo, jer je borba završena pri dominaciji brazilskog borca. Nakon pet rundi lica obojice boraca bila su krvava i natekla...

Ključni trenutak borbe dogodio se u trećoj rundi, kada je Dos Santos zahvatio Miočića lijevom rukom, te ga oborio na pod. Nakon toga sve je više-manje bilo na strani brazilskog borca.

Dos Santos je tako i dalje ostao na samo dva poraza u UFC-u, oba od aktualnog prvaka Caina Velasqueza, dok je Miočić upisao prvi poraz nakon tri uzastopne pobjede. Sveukupno u UFC-u ima šest pobjeda i dva poraza.

Isječak s borbe možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider