FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte što kažu kolege

Dos Santos, pazi se: UFC zvijezde prognoziraju pobjedu Miočića!

UFC-ove zvijezde slažu da nas čeka izjednačena borba, ali favorit je ipak Miočić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je bliža borba Stipe Miočić – Junior dos Santos u kojoj će Mioćić drugi put braniti UFC pojas protiv jednog od dva borca koji ga je porazio. Borbu možete pratiti u izravnom prijenosu na GOL.hr-u od 4 ujutro, uz komentatora Stipu Sladoljeva i UFC borca Igora Pokrajca, a snimku možete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Čitatelji GOL.hr-a Dos Santosu ne daju ni gram šanse, a uoči borilačkog spektakla godine svoje su prognoze dale i UFC-ove zvijezde. Za MMA Junkie i USA Today Sports svoje su prognoze dali UFC-ovi borci i borkinje Dustin Poirier, Frankie Edgar, Henry Cejudo, Joe Lauzon, John Dodson, Cortney Casey, Artem Lobov, Cub Swanson, Eddie Alvarez i Mike Perry.


Who Ya Got?!? Fighters make their picks for... by usatodaysports

Svi se slažu da se radi sjajnim borcima i osobama od kojih očekuju uzbudljivu i izjednačenu borbu na tragu njihovog prvog meča koji je ponudio rovovsku bitku u pet rundi. Međutim, većina ipak favorizira Miočića koji je dobio čak pet glasova od kolega boraca, ali svi se slažu da je teško prognozirati pobjednika ovog meča. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider