FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Loše vijesti

Okršaj Miočića i Jonesa otpada za ljeto? Stipe: "A ja sam mislio da sam ja taj koji izbjegava borbu"

Čini se kako se borba Stipe Miočića i Jona Jonesa neće dogoditi u srpnju, nego najesen...

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto: UFC)

Dugoiščekivana borba Stipe Miočića i Jona Jonesa za pojas prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji, čini se, bit će odgođena. Iako je prvotno trebala biti zakazana za srpanj tekuće godine, sve je izvjesnije da će se dogoditi ujesen.

ESPN-ov MMA insajder Marc Raimondi prvi je objavio kako se Jones i Miočić najvjerojatnije neće boriti na UFC-u 290 u srpnju, nego će se njihova borba odgoditi za jesen. Isti izvor dodao je kako su sve tri strane jako zainteresirane za tu borbu poslije raspleta na UFC-u 285, na kojem je Jones pobijedio Ganea i prvi put u karijeri postao prvak teške kategorije.

Jon Jones Jon Jones žestoko napao Miočića: "Tri puta si me odbio prošle godine, a čujem da se možda ni sad nećemo boriti!" divider

White: Jones je nestao, javio se i Stipe

Raimondijeve navode potvrdili su donekle i Dana White te Stipe Miočić.

"Jones je odradio posao protiv Ganea i puf, nestao je. Vratio se onome što god je radio, ali spreman je i želi se boriti protiv Stipe, stoga se nadam da ćemo nešto dogovoriti", rekao je Dana White u jednom podcastu.

Jon Jones i Stipe Miočić Navijači misle da borba Jonesa i Miočića nema smisla, Bones im odgovorio: "Puno je iskusniji i kompletniji borac od Ganea" divider

Stipe Miočić na svojem je Twitteru podijelio taj videoklip i iskoristio ga kako bi vratio Jonesu, koji ga je bocnuo po osvajanju naslova.

"A ja sam mislio da sam ja taj koji izbjegava borbu", podvukao je Miočić.

Jonesu treba veliko ime za potvrdu statusa u teškoj

Jones se nedavno vratio u oktogon poslije tri godine pauze prešavši iz poluteške kategorije u tešku. Tom prvom kategorijom vladao je godinama, ali kako bi postao zaštitno lice i teške kategorije UFC-a, morat će svoju vladavinu potvrditi s nekoliko velikih imena.

Stipe Miočić Stipe Miočić oduševio odgovorom Jonesu oko posla: Neće uzimati godišnji do same borbe divider

Stipe, kao najveći teškaš u povijesti UFC-a, trebao je biti jedno takvo ime, no zasad dogovora, koji mnogi domaći ljubitelji slobodno borbe željno iščekuju – još nema.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider