FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
francis naučio lekciju

Miočić i Ngannou oči u oči: Ovaj put gorostasni borac nije izvodio gluposti kao prije tri godine

Stipe Miočić i Francis Ngannou stali su oči u oči prvi put otkako su obojica stigla u Las Vegas, mjesto gdje će odraditi najveći i najopakiji revanš u povijesti UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči UFC-a 260 u Las Vegasu ovog vikenda Stipe Miočić i Francis Ngannou odradili su pretposljednje sučeljavanje uoči velikog i najopakijeg revanša u povijesti UFC-a. Oni su u četvrtak odradili konferenciju za novinare, a nakon toga i službeno sučeljavanje.

Ako se sjećate, prije tri i pol godine Ngannou se popeo na pozornicu, pogledao Stipu i oba prsta okrenuo prema dolje, u stilu "gotov si". Bio je nasmijan, umišljen i samouvjeren.

gol expired Ekskluzivni intervju s Miočićem: Stipe o dolasku u Hrvatsku, obrani naslova i o tome je li najveći teškaš u povijesti divider

Stipe ga je u siječnju 2018. godine školovao i uništio u 25 minuta borbe. Obranio je pojas rekordni treći put i ušao u povijest UFC-a kao najbolji svih vremena. To je kasnije potvrdio i pobjedom protiv Daniela Cormiera u velikoj trilogiji.

Ovoga puta Ngannou nije radio nikakve gestikulacije, štoviše bio je vrlo ponizan. Svjestan je da mora nešto promijeniti u pristupu da bi imao veće šanse, krenuvši od shvaćanja da nasuprot njemu stoji najveći teškaš u povijesti slobodne borbe.

Glavni program UFC-a 260 gledajte uživo na gol.hr-u od 4 sata ujutro, te u nedjelju navečer od 22:30 u snimci na Novoj TV. 

Tko će slaviti u velikom revanšu?

Ukupno glasova:

Pogledajte emisiju Lucky Punch

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider