FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Zar nije jeb... sjajan?"

Urnebesna animacija uoči velikog revanša: Cormier plače za Lesnarom, Stipe mu urla u lice!

Stipe Miočić i Daniel Cormier ponovno su bili glavni likovi crtane animacije koja idealno oslikava DC-jevu želju, a sada i žal za borbom protiv Brocka Lesnara.

DC i Miočić u crtiću (SCreenshot)

Nedugo nakon što je objavljeno da je dogovoren revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera krenule su "pripreme" za taj ogled. Mojaheda Fudailata je youtuber, koji redovito slaže animacije vezane za MMA. Tako je bilo i ovoga puta i ponovno su u glavnim ulogama bili Stipe Miočić te Daniel Cormier.

Fudailata je ismijao Cormierovu želju da se bori s Brockom Lesnarom, koji je nedavno obznanio odlazak u mirovinu, odnosno njegov strah i bježanje od revaša sa Stipom Miočićem.

U duhovitoj animaciji DC je malo dijete koje od predsjednika UFC-a Dane Whitea želi igračku u liku Brock Lesnara. Kada mu White ponudi igračku Stipe Miočića, Cormier se rasplače i uništi ju skakanjem po njoj. Potom mu White ponudi igračku u liku Georgesa St. Pierrea, još jednog borca u mirovinu, na što Cormier ponovno počne vrištati poput malog djeteta, rasplače se i pobjegne.

White ponovno dolazi do Cormiera i opet mu gura igračku Stipe Miočića, koji pritom urla "OH" (Ohio) i DC ju nevoljko ipak prihvaća. White nakon toga utvrđuje:

"Zar nije jeb... sjajan (igračka Stipe)?"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider