FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pohvalio protivnika

Drviš za Novu TV komentirao pobjedu Cro Copa: "Nevjerojatno je kako se brzo vratio"

Samo četiri mjeseca nakon operacije koljena, Mirko Filipović već je slavio u novom meču! I to tehničkim nokautom protiv 12 godina mlađeg protivnika.

Mirko Filipović (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Roque Martinez odolijevao je do sredine prve runde. 32-godišnji borac s Guama tada je u kutu ringa dobio jedan udarac laktom koji je učinio nepopravljivu štetu na njegovu čelu. Krvarenje se nije moglo zaustaviti i sudac je morao prekinuti borbu.

Mirko Filipović nedugo nakon meča na društvenim je mrežama objavio fotografiju sa Stipom Drvišem i samo jednom riječju. Pobjeda.

"Hvala Bogu sve je dobro prošlo. Rutinski je završilo, da, iako se na početku činilo da će biti dosta teže, pokazao se ovaj Amerikanac kao tvrdi orah, ali nakon pet minuta sjeo je jedan dobar lakat i pukla mu je glava i sudac je morao prekinuti", rekao je Drviš za Dnevnik Nove TV.

Trijumf nad 12 godina mlađim protivnikom uslijedio je samo četiri mjeseca nakon operacije prednjeg križnog ligamenta. Mirko se omiljenoj Saitama Areni vratio na željeni način i upisao devetu uzastopnu pobjedu.

"Bio je zadovoljan kao i svi mi zajedno. Odradili smo stvarno dobre pripreme i nevjerojatno je da se tako brzo vratio nakon jedne tako teške povrede. Svi smo zadovoljni i Mirko je presretan, super, sve ok."

Nakon što je odradio sve obaveze u dvorani, pravi izazov bio je pronaći mjesto za večeru. Jer, tajfun koji je pogodio Japan dosta je toga poremetio. Mirko i Stipe, ipak, nisu ostali gladni.

"Otišli smo do grada, ali kako je taj tajfun počeo puhati nema više nigdje nikoga. Jedva smo ušli u neki restoran koji radi, jer sve je zatvoreno. Tu smo se barem uspjeli najesti. Nismo imali neko slavlje, mi nikad ne slavimo nešto pretjerano. To je sve dio posla i tako to odradimo i to je to."

A kako je Mirko odradio Roquea Martineza pogledajte večeras na Novoj TV nakon Supertalenta, oko 22:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider