FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav povratak nakon ozljede...

Pogledajte kako je Cro Cop pobijedio Roquea Martineza: Mirko bi volio da je trajalo, ali bio je prejak!

Mirko Filipović nastavio je pobjednički niz čak i nakon teške ozljede koljena.

Galerija Cro Cop i Martinez u zagrljaju (Screenshot) Cro Cop udara laktom Martineza (Screenshot) Cro Cop pobijedio (Screenshot) +1 Cro Cop u ringu (Screenshot)

Početak prijenosa Rizin 13 spektakla iz Saitama Arene bio je predviđen za 11:15, ali je pomaknut gotovo sat vremena ranije zbog tajfuna koji je na snazi u tom gradu. Isto tako promijenjen je redoslijed mečeva, pa je tako Cro Cop bio drugi meč programa. Snimku Rizinova spektakla možete gledati na Novoj TV u večernjem terminu iza 22 sata.

Mirko Filipović upisao je 37. pobjedu u 51. profesionalnoj MMA borbi svoje karijere! Cro Cop je slavio protiv Amerikanca Roquea Martineza nakon što je došlo do prekida u 1. rundi. Došlo je do pucanja čela kod Američkog borca iz Guama i prema pravilima Rizina meč nije smio biti nastavljen zbog veličine otvorene rane.

Do prekida je došlo nakon što je "Cro Cop", stisnut u kut ringa u kultnoj Saitama Areni, laktom pogodio Martineza u čelo i napravio mu posjekotinu iz koje se niz lice američkog borca počela slijevati krv. Kako liječnici nisu mogli zaustaviti krvarenje, prema pravilima Rizina, pod čijim je okriljem organizirana borba, meč je prekinut, a Mirko Filipović proglašen je pobjednikom.

Tako je "Cro Cop" došao do svoje 37. pobjede (37-11-2), a devete zaredom, iako je prije samo nekoliko mjeseci morao na operaciju prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, od čega se nevjerojatno brzo oporavio.

Martinez je tu informaciju tijekom borbe pokušao iskoristiti, često upućujući udarce nogom upravo u Mirkovo lijevo koljeno, a posebno kad su se dvaput našli u klinču u kutu ringa. No Filipović je sve te napade 12 godina mlađeg borca izdržao, odlično se obranio i odlično izvedenim kontranapadom uputio udarac kojim je završio brobu.

Unatoč pobjedi, Filipovićeva reakcija nakon što je borba zaustavljena, jasno je pokazala kako je Mirko želio do pobjede doći na drugačiji način te da je bio spreman za dugotrajnu borbu s Martinezom, kojemu je nanio peti poraz u njegovoj 20. borbi (13-5-2).

U najavnom kratkom filmu, prije ulaska našeg proslavljenog borca u ring, Mirko Filipović je najavio kako će 31. prosinca ove godine imati posljednju borbu u karijeri. Suparnik za taj dvoboj, zasada, još nije poznat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider