FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dominantno i ekspresno

Mirko se oglasio nakon 37. pobjede u karijeri: "Pobjeda"

Mirko Filipović kratko se oglasio nakon devete uzastopne pobjede u svojoj karijeri.

Cro Cop i Drviš nakon pobjede (Screenshot)

Početak prijenosa Rizin 13 spektakla iz Saitama Arene bio je predviđen za 11:15, ali je pomaknut gotovo sat vremena ranije zbog tajfuna koji je na snazi u tom gradu. Isto tako promijenjen je redoslijed mečeva, pa je tako Cro Cop bio drugi meč programa. Snimku Rizinovog spektakla možete gledati na Novoj TV u večernjem terminu iza 22 sata.

Nakon točno polovice prve runde (pet minuta) Mirko Cro Cop Filipović udario je laktom Roquea Martineza u glavu na Rizin 13 spektaklu iz Saitama Arene. Taj udarac napravio je toliku štetu na vrhu čela američkog borca da je glavni sudac bio prisiljen prekinuti susret.

Mirko je u svojoj "drugoj domovini" stigao do 37. pobjede u karijeri u 51. profesionalnom MMA meču. Nedugo nakon borbe Mirko i njegov trener Stipe Drviš objavili su fotografiju iz svlačionice s porukama "Normalno pobjeda" i "Victory".

Kratko i jasno, vjerojatno u žurbi da napuste Saitama Arenu s obzirom da je u gradu tajfun čini se najjači udar očekuje iza 20 sati po lokalnom vremenu. Očekujemo da će Cro Cop na svojim službenim stranicama imati i malo opširniji izještaj o svom pretposljednjem meču u karijeri.

Podsjetimo, u najavi ove borbe Mirko je obećao da će mu borba na Staru godinu biti posljednja u njegovoj karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider