FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 288

Sve je spremno za povratak trostrukog prvaka: Sterling i Cejudo točni na vaganju

UFC 288 koji se održava ovu subotu na nedjelju predvoditi će prvak bantam kategorije Aljamain Sterling i bivši suvereni vladar iste koji se vraća iz mirovine, Henry Cejudo.

Henry Cejudo (Foto: Profimedia)

Nakon više od tri godine izostanka iz ringa Henry Cejudo vraća se u kavez, ovog puta kao izazivač, kako bi ponovno osvojio pojas u bantam kategoriji. Njegov protivnik, Aljamain Sterling vjerojatno je jedan od najomraženijih boraca u UFC-ovom rosteru, ali će definitivno biti težak zadatak za Cejuda.

Obadvojica su na današnjem ceremonijalnom vaganju bili točni te će se borba održati kako je predviđeno.

Na press konferenciji uoči borbe Cejude je iznio navode kako Sterling neće moći skinuti kilažu, a kao moguću zamjenu ukoliko prvak premaši vagu naveo je, Sterlingovog prijatelja, Meraba Dvalishvilia.

Dvalishvili je mjesto prvog izazivača zaslužio impresivnim nastupom protiv Petra Yana, no nije napao pojas zbog dobrog odnosa kojeg ima sa Sterlingom. Takvu priliku iskoristio je dugogodišnji vladar bantama Cejudo, koji ovom borbom može ući u povijest.

U sunaslovnoj borbi nas čeka borba Gilberta Burnsa i Belala Muhammada. Oni su također zadovoljili vagu.

Na ovom glavnom dijelu priredbe još će se održati i borba Jessice Andrade protiv Yan Xiaonan u slamka kategoriji, Movsara Evloeva protiv Diega Lopesa te Korna Garcie i Charlesa Jourdaina u perolakoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider