FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što je njemu bilo?

Šokantna scena u MMA borbi: Skandalozan potez nakon brutalnog nokauta

Nevjerojatna scena stiže iz brazilske promocije slobodne borbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilska MMA promocija Thunder Fight neočekivano se našla na stranicama svjetskih MMA portala te na forumima i društvenim mrežama.

Nažalost po njih, ne zbog nekih dobrih borbi, odličnog rostera boraca ili bilo čega sličnog tome. Tamo su se našli zbog reakcije suca tijekom borbe na njihovoj priredbi, piše Fightsite.

U borilštu su se našli izvjesni Jessian Lucas i Michael Douglas, a već u desetoj sekundi je prvi pogodio high kick kojim je nokautirao svog protivnika i borba je trebala biti gotova.

No, tad je na scenu stupio sudac Kleber Lopes. Krenuo je prekinuti borbu, ali je stao i pustio da se ista nastavi. Nakon još nekoliko udaraca iz gornje pozicije, ipak se odlučio uskočiti između boraca.

gol expired Kada se ovako odigra, poraz nije problem: Isprobavanje je završeno, Dalića čeka najvažniji zadatak - plasman na SP divider

Onda slijedi novi šok. Nakon razgovora s teško nokautiranim borcem je dao znak za nastavak. Lucasu također ništa nije bilo jasno, no on je odradio svoj posao do kraja. Već iduća serija udaraca bila je dovoljna da Douglas još jednom završi na podu. Tada je sudac napokon uskočio i prekinuo borbu. Sve to možemo vidjeti u priloženom videu.

Reakcija je na kraju došla i do strane ovlaštene komisije, koja je osjetila potrebu ispričati se radi odluke suca, odluke koja je teško objašnjiva. Kako mu je mogla na pamet pasti odluku da borbu koju je prekinuo odluči nastaviti?

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider