FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve je spremno!

Fury na službenom vaganju ispunio najavljeno, a Whyte će u ring ući oko pet kilograma laganiji

WBC-ov prvak Tyson Fury i izazivač Dillian Whyte odradili su službenu vagu uoči subotnjeg spektakla na Wembleyju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad je sve službeno, Tyson Fury i Dillian Whyte odradili su vaganje te zaključili protokol uoči sjajnog boksačkog spektakla na Wembleyju u subotu uvečer, u čijoj naslovnoj ulozi će biti borba za teškaški pojas svjetskog prvaka po WBC-u.

Aktualni prvak i dalje inzistira kako će mu ovo biti posljednji profesionalni meč u karijeri, a čini se kako će ustrajati u svojoj najavi kako će se na vagi pojaviti puno laganiji nego u mečevima protiv Wildera.

Fury oko 120 kilograma, Whyte oko 115

U ring će ući sa nešto malo manje od 120 kilograma, oko pet kilograma manje nego što je imao u listopadu prošle godine kad je ukrstio rukavice s Wilderom. Zadnji put je imao ovoliko kilograma još 2019. godine kad se borio protiv Otta Wallina, kad je imao pet kilograma manje. Najlakši ikad bio je 2012. godine kad je u ring ušao sa 111.5 kilograma.

Whyte ima 13 centimetara manje u visinu od Furyja, a u meču će se pojaviti i malo više od pet kilograma lakši jer se izvagao na 114.76 kilograma. Svejedno, nešto je teži nego u svojoj posljednjoj borbi protiv Alexandera Povetkina koju je dobio nokautom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider