FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
šest vrhinskih borbi

Od velikog favorita do autsajdera: Provjerite zašto Overeemu kladionice više ne vjeruju

UFC Fight Night u Las Vegasu donosi nam šest vrhunskih borbi na glavnom programu.

Čak šest vrhunskih mečeva donosi sutrašnji UFC Fight Night u Las Vegasu, koji u glavnoj borbi predvode Alistair Overeem, jedan od najvećih teškaša svih vremena, i ruski div Aleksander Volkov.

Na večerašnjem službenom vaganju Overeem je imao 116 kilograma, a Volkov 119 i pol. Rus je visok čak dva metra i jedan centimetar, odnosno osam više od Overeema. Prema kladionicama, favorit je Volkov, 65 prema 35 posto, a zanimljivo da su prve procjene favorizirale Overeema.

Nakon brojnih uplata na Volkova, njegov koeficijent pao, a Overeemov je prilično narastao.

Druga glavna borba je za moguće mjesto izazivača u kategoriji bantam. I Cory Sandhagen i bivši prvak Frankie Edgar položili su traženi 61 kilogram. Sandhagen je jedan od najviših u ovoj kategoriji, ima metar i 80 centimetara, odnosno 12 centimetara više od Edgara.

gol expired Prije točno 10 godina dogodio se legendarni udarac koji je zauvijek promijenio MMA: Poznati glumac ga je podučio divider

I mlađi je, i u boljoj formi, i prema kladionicama veliki favorit: 75 prema 25 posto. Tko pobijedi, trebao bi u borbu za naslov, nakon što se u ožujku sudare prvak Pjotr Jan i izazivač Aljamain Sterling.

Cijeli glavni program otvara Top 15 okršaj između Brazilca Diega Ferreire i Amerikanca Beneila Dariusha u lakoj kategoriji. Gledat ćemo i dvojicu debitanata: Amerikanac Askar Askar uskočio je u ovu borbu kao zamjena prije samo par dana, a Manel Kape debitirat će kao prvi UFC-ov borac iz Angole u ovom stoljeću. Kape u UFC stiže kao prvak japanskog Rizina.

Cijeli program kulminirat će pravim spektaklom u teškoj kategoriji, između Alistaira Overeema i Aleksandra Volkova.

Sve gledajte uživo u noći sa subote na nedjelju u dva sata na portalu gol.hr, te u nedjelju navečer u 23 sata na Novoj TV.

gol expired Ngannou fotografijom najavio "iskupljenje", Miočić mu odgovorio: "Nažalost, mora se boriti protiv mene" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider