FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"starim, ali sam mudriji"

Ngannou fotografijom najavio "iskupljenje", Miočić mu odgovorio: "Nažalost, mora se boriti protiv mene"

Još manje od dva mjeseca brojimo do velikog revanša između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto manje od dva mjeseca ostala su do velikog UFC 260 eventa na kojem ćemo ponovno vidjeti našeg Stipu Miočića u oktogonu. On će po drugi put u karijeri pokušati biti bolji od Predatora, kamerunskog nokautera Francisa Ngannoua.

U podcastu Oral Sessions koji vodi Renee Paquette naš je borac otkrio koja je razlika između prvog i drugog okršaju dvojice trenutno najboljih teškaša današnjice.

gol expired Posljednja utrka velikog Nizozemca: Tko slavi u ovoj borbi - ide prema vrhu kraljevske kategorije divider

"Francis je itekako snažan i opasan. Ponovno je u nizu unutar kojeg sve ispred sebe nokautira, ali nažalost po njega ponovno se mora boriti protiv mene. To je loša vijest za njega. Svakako je bolji nego što je bio, ali i ja sam. Znam da starim, no isto tako sam i sve mudriji, imam par novih trikova. Kaže se kako starog psa nije moguće naučiti nove trikove, ali to nije istina. Dosta toga sam naučio otkako smo se posljednji put borili. Na kraju će sve završiti istim ishodom. Izaći ću iz borilišta s pojasom oko struka. And still", rekao je Miočić, koji je potom odgovorio na pitanje koje je elemente svoje borbe podigao na višu razinu.

"Brzina i tajming. No, prije svega sam radio na brzini, sve je do nje. Brzina je ono što ubija. Zapravo, na tome smo najviše radili i u posljednjih par kampova, onih za borbu protiv Cormiera", otkrio je Stipe.

Ngannou pak nabrijava svoje sljedbenike na društvenim mrežama fotografijom kojom najavljuje novi okršaj. Uz komentar "iskupljenje" Kamerunac je objavio fotografiju Miočića s pojasom preko ramena i sebe pored njega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider