FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
podnevni UFC ove subote!

Snažni Rus hit uoči debija u UFC-u, Overeem ponižen na kladionicama

Sergej Pavlovič ime je ruskog teškaša koji se ove subote bori protiv Alistaira Overeema.

Sergej Pavlovič (Screenshot)

Među četiri borbe koje nas ove subote već od 12:30 po hrvatskom vremenu čekaju na UFC Fight Nightu u Pekingu je i ona Alistaira Overeema. Legendarni Nizozemac bori se u drugoj po važnosti borbi večeri protiv debitanta iz Rusije.

Taj debitant zove se Sergej Pavlovič, jaki 190 cm visoki hrvač iz Rostova koji u MMA-u ima skor 12:0. U pobjedama u ruskim organizacijama čak je devet puta slavio nokautom u prvoj rundi, a ostale je tri borbe dobio na bodove.

On nije neki novi Fedor, ali su ga neki prozvali ''ruskim Brockom Lesnarom''. Američki su mediji brzi na okidaču što se nadimaka tiče, a Pavlovič ga još službeno nema. Možda će ga dobiti baš u Pekingu u borbi s legendom iz Nizozemske.

Zanimljivo, Pavlovič je blagi favorit na kladionicama, što je pomalo čudno s obzirom na to da je debitant kojeg većina borilačkog svijeta još nije upoznala. To je ujedno i svojevrsno poniženje za Alistaira Overeema, koji sada ima motiv više.

Nizozemac je izgubio u posljednje dvije borbe, i to od boraca koji se u Pekingu bore kao glavne zvijezde večeri, Francisa Ngannoua i Curtisa Blaydesa. Prije toga slavio je protiv legendi Hunta i Overeema, no očito nema povjerenje bookmakera.

Što se glavnih zvijezda Fight Nighta u Kini tiče, Curtis Blaydes apsolutni je favorit protiv Francisa Ngannoua, koji je nakon poraza od Miočića za titulu, poražen i od Lewisa. Podsjetimo, Blaydes je prije dvije godine svoj jedini meč u karijeri izgubio baš od Ngannoua nakon što su liječnici zbog otekline prekinuli borbu.

Još jednom podsjećamo kako je UFC Fight Night u Pekingu na rasporedu ove subote od 12:30, izravni prijenos je na GOL.hr-u, dok je snimka u subotu navečer na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider