FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
oduševljenje i ponos

Urnebesna i luda proslava u Ngannouovu selu: Pogledajte erupciju u trenutku kada je nokautirao Miočića

Ngannouovo selo nije spavalo u noći sa subote na nedjelju kada je Afrika dobila novog UFC prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako Hrvatska, a posebno Rtina, nisu spavali u noći sa subote na nedjelju kada se u Las Vegasu održavao UFC 260, tako je i cijelo kamerunsko selo Batie bilo budno. Riječ je o rodnom mjestu Francisa Ngannoua, novog UFC prvaka teške kategorije.

Oko 5:15 ujutro, otprilike u trenutku kada je Ngannou isporučio težak nokaut u revanšu protiv Stipe Miočića, eruptiralo je kamerunsko selo. Bilo je organizirano gledanje glavne borbe UFC-ova eventa na otvorenom, koje je u rezultiralo velikim slavljem početkom druge runde.

Podsjetimo, Miočić je, nakon što se izvukao iz nokdauna, pogrešno procijenio jednu situaciju u kojoj je udario Ngannoua i krenuo prema njemu sa spuštenim rukama misleći da ga je uzdrmao, na što je Kamerunac odgovorio gromovitim krošeom ravno u bradu.

gol expired Pogledajte cijelu borbu Miočića i Ngannoua te sve što se događalo tijekom obje runde divider

Stipe je pao i priči je bio kraj. Vladavina našeg UFC prvaka je završila, a prema riječima predsjednika UFC-a Dane Whitea, čini se da od novog revanša neće biti ništa.

"Nisam siguran kakva je njegova budućnost. Mora zacijeliti pa ćemo onda razgovarati. Ngannou protiv Derricka Lewisa ili Jona Jonesa iduća je borba koju bi trebalo dogovoriti", kazao je između ostalog White na presici.

Miočić je djelovao slabo u tom okršaju, prepasivno, nedovoljno gladno pobjede. Ngannou je napredovao u svim segmentima svoje borbe, pogotovo kada je obrana od rušenja u pitanju jer se sjajno u jednom trenutku prve runde obranio i čak okrenuo situaciju u svoju korist. Bio je strpljiv i dočekao je svoj trenutak te zasluženo osvojio pojas UFC prvaka.

gol expired Miočićeva supruga objavila fotografiju iz bolnice i otkrila njegovo stanje nakon teškog nokauta divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider