FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakvi udarci

Najplaćeniji sportaš svijeta ga uništio u osam brutalnih minuta: Na kraju je Rocky samo kleknuo

Saul ''Canelo'' Alvarez osvojio je pojas WBA prvaka u super-srednjoj kategoriji.

Galerija Saul \'\'Canelo\'\' Alvarez i Rocky Fielding (Foto: AFP) Saul Canelo Alvarez i Rocky Fielding (Foto: AFP) Saul Canelo Alvarez (Foto: AFP) +1 Saul Canelo Alvarez i Rocky Fielding (Foto: AFP)

U vjerojatno najpoznatijoj dvorani na svijetu, njujorškom Madison Sqare Gardenu, Saul ''Canelo'' Alvarez tehničkim je nokautom slavio protiv Rockyja Fieldinga i okrunio se WBA prvakom u super-teškoj kategoriji.

Meksički boksač bio je u sjajnom izdanju, a njegov plan borbe bio je pun pogodak. Žestoko je krenuo u tijelo boksača iz Liverpoola, a onda ga rušio u prvoj i drugoj rundi iznenadnim pogocima u glavu. Rocky se oba puta vratio, ali je ubrzo stigao kraj u sljedećoj rundi.

Prvo je sijevnuo direkt koji je srušio Fieldinga, a onda je sve bilo gotovo nakon još jednom razarajućeg pogotku tijelo nakon čega je Britanac samo kleknuo, a sudac je više nije htio ni brojati.

''To je bio plan, gađati ga u tijelo i onda malo po malo dizati udarce. Rezultat ste vidjeli'', rekao je Canelo nakon pobjede.

Podsjetimo, Meksikanac je nedavno potpisao najunosniji ugovor u sportu vrijedan nestvarnih 365 milijuna dolara. Poslodavac je streaming servis DAZN, koji mu je složio ugovor na pet godina tijekom kojih mora odraditi 11 borbi.

Canelo bi se opet mogao boriti protiv Golovkina kojeg je ove godine svladao u revanšu jer je prošle godine borba proglašena neriješenom.

Cro Cop ekskluzivno za Novu TV uoči revanša protiv Nelsona: "Priželjkivao sam tu borbu" Cro Cop i Drviš nakon pobjede (Screenshot) Cro Cop i Saša Lugonjić Cro Cop u ringu (Screenshot) +3 Mirko Filipović (Foto: GOL.hr)
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider