FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ugasio" ga je

Strašan nokaut kojeg se poražena zvijezda uopće ne sjeća: "Ovo se često događa"

Strašan nokaut viđen je na ruskoj MMA priredbi u Moskvi, gdje je Šamil Šakbulatov upisao najveću pobjedu svoje karijere.

Rasul Mirzaev nokautiran (Screenshot)

Brutalan nokaut viđen je u sklopu MMA ACA 99 eventa, u organizaciji ruskog Absolute Championship Akhmatu. Šamil Šakbulatov upisao je najveću pobjedu karijere kada je u prvoj rundi nokautirao Rasula Mirzaeva.

Nakon četiri minute borbe u prvoj rundi Šakbulatov je u jednoj razmjeni udaraca preziznim lijevim krošeom zahvatio lice suparnika i poslao ga u "carstvo snova", doslovno!

Jared Cannonier (Foto: GOL.hr) "Gorila" šokirala favoriziranog Hermanssona u glavnoj borbi povijesnog UFC spektakla u Danskoj divider

"Rasul Mirzaev se ne sjeća da je izgubio nokautom, uopće se ne sjeća da je nokautiran. Ovo se često događa kada primite udarac kojeg niste vidjeli kako dolazi", rekao je jedan od predstavnika Mirzaeva tima.

Bio je ovo prvi poraz nokautom u karijeri za Mirzaeva i tek drugi poraz u karijeri. Šakbulatovu je ovo bila 11. pobjeda u karijeri, u kojoj ima i tri poraza.

Borac slavio nakon nokauta (Screenshot) Nokautirani borac probudio se misleći da je pobijedio: Slavio po ringu, komentatori prasnuli u smijeh divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider