FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stipin povratak i dalje upitan

UFC-ovi teškaši traže borbu za pojas prvaka: "Miočić i Cormier koče diviziju. Moramo krenuti dalje"

Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik traže od predsjednika UFC-a da njihovu borbu na idućem eventu proglasi za titulu privremenog prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon otkazivanja eventa u travnju,UFC je donio odluku da će novi event, u jeku pandemije koronavirusa, realizirati 9. svibnja na još uvijek nepoznatoj lokaciji. Jedna od mnogih spektakularnih borbi na tom eventu bit će i okršaj teškaša Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

Riječ je o dvojici teškaša koji slove za ponajbolje u diviziji, koji pak traže od predsjednika UFC-a Dane Whitea da to bude borba za titulu privremenog prvaka. Razlog je taj što je aktualni prvak Stipe Miočić i dalje neaktivan zbog oporavka nakon operacije oka, a Jairzinho i Ngannou smatraju da on i Daniel Cormeir koče cijelu diviziju, krcatu borcima koji traže borbu za naslov.

gol expired Prošlo je šest godina otkako je Bale svojim sprintom obilježio karijeru Barceloninu djetetu divider

"Što je bolje od borbe za titulu u velikom meču kakav je naš? Već je sam po sebi zanimljiv, a ako u to dodate da bude za titulu privremenog prvaka, bit će nam obojici zanimljivije. Jako želim borbu za titulu, a kada se dogodi, bit ću spreman", kazao je Rozenstruik.

"Teškaškoj diviziji potrebna je borba za naslov. Sve je stalo zbog trilogije Miočića i Cormiera, a ne znamo kada će se prvak vratiti. Neka barem postoji privremeni pojas prvaka. Mislim da teška divizija mora krenuti dalje", dodao je Ngannou, čovjek kojeg je Miočić pobijedio u obrani titule 2018. godine.

Stipe Miočić već je u nekoliko navrata najavio da bi se mogao vratiti u ljetnim mjesecima, no nakon izbijanja pandemije koronavirusa on se kao vatrogasac okrenuo pomaganju ljudima u tim teškim vremenima i ne zanima ga treća borba protiv Daniela Cormiera.

gol expired Materazzi otkrio kako je nakon ulaska u finale Lige prvaka nalupao Balotellija u svlačionici divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider