FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tehnički nokaut 2011.

Roy Nelson poslao poruku uoči revanša protiv Cro Copa: Mirko u "osvetničkoj" misiji!

Mirko "Cro Cop" Filipović krenuo je u "osvetničku" misiju na samom kraju svoje MMA karijere. Prvi mu je na toj listi čovjek koji ga je porazio 2011. godine - Roy Nelson.

Roy Nelson protiv Overeema (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Mirko "Cro Cop" Filipović još je jednom oduševio svoje fanove nakon što je pristao na borbu u drugoj najjačoj MMA organizaciji svijeta - Bellatoru! Cro Cop je pristao boriti se protiv još jednog bivšeg UFC borca Roya Nelsona 25. svibnja u Londonu. Bit će to drugo borba po važnosti u Londonu, odmah iza ogleda prvaka srednje kategorije Rafaela Carvalha i Gegarda Mousasija.

Nakon što je Bellator objavio ovaj dvoboj, Nova TV razgovarala je ekskluzivno s Cro Copom u njegovoj dvorani za trening na Borčecu, gdje je otkrio da nije pristao na borbu zbog veličine organizacije koja mu se javila, već do suparnika.

"Nije stvar Bellatora, nego je stvar protivnika'', rekao je Mirko Filipović za Dnevnik Nove TV.

Američki teškaš Roy Nelson najteži je Mirkov MMA protivnik još od 2011. kada su se ova dva borca posljednji put borila. Slavio je Nelson nakon što je sudac prekinuo borbu u trećoj rundi. Nelson je uzeo leđa Cro Copa u parteru i počeo ga snažno udarati, pa je sudac, vidjevši da se Mirko ne brani previše, prekinuo borbu i proglasio tehnički nokaut. Bio je to treći poraz zaredom našeg borca, prvi put u karijeri.

MEČ CRO COP - ROY NELSON 2011.

Bila je to pretposljednja borba Cro Copa u UFC-u, a mnogi su mislili i  posljednja u njegovoj veličanstvenoj karijeri. Mirko se tada okrenuo borbama u Japanu uz povratak kick-boks mečevima.

Nedugo nakon što je Bellator objavio obu borbu, na svojim se profilima društvenih mreža oglasio i Nelson. Nije bio previše "pričljiv", već je samo napisao "Back to work" (''Natrag na posao'') te priložio poster na kojem su on i Cro Cop.

Podsjetimo, Nelson je poražen u posljednjem Bellatorovu meču protiv Matta Mitrionea većinskom odlukom sudaca. Bio je to dvoboj četvrtfinala Bellatorova teškaškog Grand Prixa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider