FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Cro Cop ima novog protivnika

Mirko Filipović prešao u Bellator i dogovorio spektakularni revanš!

Mirko Filipović najnoviji je borilački veteran koji se priključuje MMA organizaciji Bellator.

Cro Cop se trebao boriti protiv Nelsona u svibnju

Cro Cop je u nedjelju nagovijestio da je postigao dogovor s Bellatorom kada je objavio logo te promocije na svom službenom Facebook profilu.

Bellattor je u ponedjeljak priopćio kako je dogovorio sporazum s Cro Copom, koji će se 25. svibnja u Londonu boriti protiv bivšeg UFC borca Royja Nelsona. Filipović je već ranije najavio kako se planira umiroviti nakon Rizinova showa na Novu godinu 2018., a prelazak u Bellator ukazuje na to da ove godine želi imati više od jedne borbe.

43-godišnji Mirko je trenutno na nizu od osam uzastopnih pobjeda, uključujući pet uzastopnih pobjeda na Rizinu. U svom posljednjem nastupu pobijedio je japansku legendu Tsuyoshija Kohsaku u prvoj rundi.

Treba spomenuti kako je Cro Cop izgubio od Nelsona u UFC-u 2011. godine. Nelson je tada slavio u trećoj je rundi tehničkim nokautom i tako nanio hrvatskom borcu treći poraz zaredom po prvi put u karijeri.

Nelson je u Bellatoru na omjeru 1-1, nakon što je 2017. pristupio toj borilačkoj organizaciji. U svom debitantskom nastupu na Bellatoru 183 slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom protiv Javyja Ayale, ali je zato na Bellatoru 194 poražen u okršaju s Mattom Mitrioneom nakon većinske odluke sudaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider