FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"iznenadili su me"

Roy Nelson bezobrazno pokušao osporiti kvalitetu i formu Cro Copa: "Na boljim je suplementima"

Roy Nelson dobio je iznenadnu priliku nanijeti drugi poraz Mirku Filipoviću u karijeru.

Roy Nelson (Screenshot Instagram)

Napokon se i Roy Nelson oglasio povodom ugovaranja borbe protiv Mirka Filipovića, te je otkrio što misli o tome i zašto mu je dao revanš, prenosi Fightsite. Nelson je pritom iskoristio priliku i da svog protivnika ‘bocne’ na nezgodno mjesto.

Nisu samo fanovi bili iznenađeni ovom borbom. Zapravo, priznao je to i sam Nelson, koji nije očekivao da bi moglo doći do ugovaranja te borbe, ali ju je na kraju radostan prihvatio. Otkrio je kako voli revanše, a i sami znamo da ih je od UFC-a tražio cijelo vrijeme, no niti jednog nije dobio. Unutar Bellatora mu je ovo već drugi revanš, no ne onakav kakav bi on htio, pošto je priliku za revanširati mu se prvo imao Matt Mitrione te je uspio u tome, a sada to može uspjeti i Mirko Filipović.

“Iznenadio sam se kada su mi rekli da ću se boriti protiv Cro Copa. Trebao sam se boriti protiv Rampagea, no on je odbio borbu pa su kontaktirali Cro Copa. Ja sam uvijek za revanše, tražim ih kroz cijelu moju karijeru. Nažalost, nisam ih dobio, ali zato mi je drago pružiti nekome drugom priliku”, otkrio je motiv prihvaćanja ove borbe.

Od posljednjeg puta kada su se susreli je prošlo šest i pol godina, a Filipović djeluje kako da nije nimalo pao u kvaliteti svojih nastupa. Nelson je toga svjestan, no nije siguran da je Filipović to sve postigao prirodnim i legalnim putem.

“Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih. Kroz cijelu moju borilačkui karijeru, jedini razlog zašto su se ljudi htjeli boriti protiv mene ili su vjerovali da me imaju šanse pobijediti, je zbog toga što su bili na nečemu. To je nešto protiv čega nekada ne možeš. Uostalom, moj je posao boriti se protiv onoga protiv koga moj poslodavac želi da se borim.”

Pokušati će ne razmišljati o tome nego nastaviti raditi najbolje što može te ima vjeru u osobe zadužene za druge stvari. Ukoliko i ne bude sve po planu, na njemu je i dalje da se bori, budući da ima ambicije te vjeruje da mu ova borba možda donijeti dobre stvari, odnosno neke ponovljene prilike.

“Moram izvuči pozitivno iz negativnog. Ovo mi je prilika da se vratim u turnir, želim postati alternativa ili nešto slično tome. A i plaćen si jedino ako se boriš, tako da mi je bolje da se borim što češće. Želim pobjedu kojom bih osvetio mog prijatelja King Moa te priliku da se vratim u turnir i opet borim protiv Mitrionea.”

Kao što već vjerojatno svi znate, borba Nelsona i Filipovića održava se 25. svibnja u Londonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider