FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
napokon

Spektakl u najavi: Roberto Soldić ide u UFC! Sve je dogovoreno u Londonu?

Roberto Soldić izgleda postaje član UFC-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić kroz idućih nekoliko dana bi trebao potpisati za UFC, najjaču svjetsku organizaciju, tvrdi njemački Bild.

Brojni Soldićevi fanovi davnih dana su zazivali njegov odlazak u UFC, ali on je u međuvremenu osvojio naslove u dvije kategorije u KSW-u i pokazao da mu u Europi nitko ne može ništa.

Vitez iz Viteza je prošlog vikenda bio u Londonu na UFC-u zajedno sa svojim menadžerom Ivanom Dijakovićem, odrađen je sastanak sa čelnicima UFC-a i navodno da je sve dogovoreno!

Soldić je na svojim društvenim mrežama podijelio vijest sa poljskog portala Lowking u kojem se navodi da će uskoro potpisati s Danom Whiteom.

gol expired VIDEO Zlatko Dalić iznenadio na treningu: Potezom oduševio okupljene novinare u Dohi divider

Bild otkrio detalje ugovora

Ugledni njemački list tvrdi da ima detalje ugovora. Soldić je od Dane Whitea dobio sjajnu ponudu i treba samo pobijediti u tri borbe kako bi došao do prilike za pojas prvaka svijeta.

Usporedbe radi, Conoru McGregoru je prije nekoliko godina trebalo pet pobjeda da dođe do pojasa u perolakoj kategoriji.

U velter kategoriji pojas drži nepobjedivi Kamaru Usman.

Predsjednik Španskog Vinko Bilandžić na prezentaciji Ante Bašića Derbi i velika fešta: Kultni zagrebački klub sprema se za veliki povratak divider

Članak Bilda je na svojim društvenim mrežama podijelio i Ivan Dijaković, Soldićev menadžer. Izgleda da najjači Hrvat odlazi među najjače na svijetu.

Soldić ima do srpnja ugovor s KSW-om, a uskoro će sve biti službeno poznato

Kako je krenuo Soldić?

Roberto je imao težak put u karijeri. Jako mlad je počeo raditi kao osiguranje u noćnim klubovima u srednjoj Bosni, a onda je shvatio da možda i ne bi bio loš u borilačkom svijetu. Počeo je trenirati i to mu je bio najbolji potez u životu.

gol expired Marcelo Brozović produžio s Interom: Ostaje još četiri godine, poznata i plaća divider

Odrastao je u Staroj Biloj (BiH, mjesto u srednjoj Bosni u kojem živi veliki broj Hrvata). Od potpunog anonimca danas je najpoznatiji stanovnik općine Vitez i okolice, a iz Viteza je i i Josip Drmić, današnji napadač Rijeke.

Soldić je u Njemačku došao sa 150 eura u džepu, a sedam godina kasnije jedan je od najbolje plaćenih europskih boraca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider