Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
do 2026. godine

Marcelo Brozović produžio s Interom: Ostaje još četiri godine, poznata i plaća

Marcelo Brozović će u Interu do 2026. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović ostaje u Interu do 2026. godine. Nakon sage koja je trajala mjesecima Brozović je odlučio i dalje nositi dres slavnog talijanskog kluba.

Prema neslužbenim informacijama i izvorima Fabrizija Romana i Gazzette dello Sport, hrvatski nogometaš će godišnje dobiti 6,5 milijuna eura neto i mogući milijun eura bonusa.

Brozović je u Interu od siječnja 2015., kada je stigao iz zagrebačkog Dinama.

gol expired Hrvatski reprezentativac zbog rata ostao bez kluba u Ukrajini, saznao je gdje nastavlja karijeru divider

Hrvatski veznjak prema Transfermarktu vrijedi 40 milijuna eura, a sjajnim igrama u Interu i reprezentaciji Hrvatske stekao je epitet jednog od najboljih veznjaka današnjice u svijetu nogometa.

Velikani su htjeli Brozovića

Za Brozovića je navodno ozbiljno bila zainteresirana Barcelona, htio ga je i Bayern, neki i engleski klubovi, a talijanski mediji su čak tvrdili da ga Real Madrid želi kao zamjenu za Luku Modrića.

Brozović je za Inter upisao 279 utakmica, zabio je 26 golova i dodao 35 asistencija.

Veznjak iz Velike Gorice u karijeri je još igra i za Lokomotivu i Hrvatski Dragovoljac.

"Stvarno sam sretan što sam produžio ugovor s Interom. Iz poštovanja prema klubu nisam niti želio razgovarati s drugim klubovima. To bih učinio samo kada bi mi iz Intera rekli da im više nisam potreban.

Ponosan sam što sam dio ovoga kluba s veikom tradicijom i povijesti, odlučan sam u nastojanju da s njim ostvarim nove velike uspjehe. Naš jedini cilj je pobjeda i siguran sam kako ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo obranili naslov prvaka, a i osvojili Kup", rekao je Brović po potpisivanju novog ugovora.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider