FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
treći uzastopni poraz

Štićenik Mirka Filipovića doživio težak poraz: Ishii nokautiran za samo 72 sekunde

Samo 72 sekunde trajao je Satoshi Ishii na Rizinovom eventu u Japanu.

Heun nokautira Ishiija (Foto: Screenshot)

Štićenik Mirka Filipović Satoshi Ishii doživio je treći uzastopni MMA poraz, ovoga puta na tradicionalnom starogodišnjem eventu u Japanu. Rizin je posljednjeg dana ove dekade odlučio upariti Ishiija i Amerikanca Jakea Heuna, a borba je bila gotova za manje od minute i pol.

Mario Mandžukić koreografija na tribinama Juventus se predivnim riječima i videom oprostio od Mandžukića: "Marione, hvala ti"

SATOSHI ISHII NOKAUTIRAN

Heun je prošao do lica čistim aperkatom nakon čega je kod Japanca s hrvatskom putovnicom krenula panika. Amerikanac je nastavio sa serijom udaraca, nedugo nakon toga Ishii je pao na pod i pokrio se rukama, a Heun neumoljivo nastavio udarati.

Pregledavanje VAR-a Jedan od najboljih sudaca desetljeća iznio odlične ideje kako poboljšati VAR: "Ukinite provjeru zaleđa"

Sudac je nakon nekoliko udaraca prekinuo meč i proglasio Heuna pobjednikom. Bila je to njegova 15. pobjeda u karijeri i 11. poraz Ishiija. Japanac je tako stigao do trećeg uzastopnog poraza, nakon što su od njega na PFL-ovom turniru bolji bili Jared Rosholt i Denis Golcov.

Ivan Rakitić i Luka Modrić Hrvatski kapetan predvodi listu velikih zvijezda: Modrić u izlogu, što će Real napraviti?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati