Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za naježiti se

Juventus se predivnim riječima i videom oprostio od Mandžukića: "Marione, hvala ti"

Juventus se na lijepi način oprostio od hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Juventus službenim se priopćenjem za javnosti i prigodnim videom oprostio od hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića, koji je odnedavno postao novi igrač katarskog Al-Duhaila.

"Mario je bio vrlo važan igrač u periodu od četiri godine, u kojem je puno doprinio u ostvarivanju brojnih uspjeha", stoji na stranici Juventusa.

gol expired Zabrana igranja 10 godina: Pogledajte potez zbog kojeg je hrvatski nogometaš brutalno kažnjen divider

"Hrvatski napadač napustio je Juventus nakon devet osvojenih trofeja, a u svaki je ugradio dio sebe. Ili je zabio ili je hrvao sa suparnicima i stvarao prostor za svoje suigrače. Super Mario je nosio naš dres velikim ponosom, karizmom i osjećajem pripadnosti u 162 navrata. Postigao je 44 pogotka", stoji u priopćenju.

gol expired Mourinho i Guardiola ulaze u novi "rat": Na meti je nova francuska zvijezda divider

"Mario Mandžukić je hrvatski nogometaš koji je postigao najviše pogodaka u dresu dresu Juventusa (31) u Serie A. Povrh svega, čak 16 od tog 31 gola stigli su kod rezultata 0:0. To dovoljno ukazuje na to koliko je bio važan igrač našeg kluba. Hvala ti za ove sjajne godine Marione. I sretno."

Uz prigodan tekst Juventus je pripremio i video u trajanju gotovo dvije minute u koje je sažeo najbolje, najsmiješnije, najemotivnije trenutke Mandžukićevog boravka u Juventusu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider