FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakvi kraljevi

Reakcija komentatora postala pravi hit: Svašta su vidjeli, ali za ovo je zaslužna jedna djevojka

Nakon UFC 261 spektakla reakcija komentatora postala je pravi viralni hit na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratak navijača u američke dvorane, barem one na Floridi i u još nekim saveznim državama, protekao je uistinu spektakularno. Led je probila UFC 261 večer koju ste mogli gledati na gol.hr-u i Novoj TV, a koja je proglašena jednom od najboljih u povijesti.

Vidjeli smo pet borbi, od koji su tri završile u prvoj rundi, a dvije početkom druge. Vidjeli smo tri tehnička nokauta i dva nokauta. Vidjeli smo tri spektakularne borbe za naslov i dvije ozljede noge, od kojih je stravična bila ona Chrisa Weidmana koji je slomio nogu u prvom udarcu u meču.

Jedna od popularnijih stvari s UFC 261 bila je i snimka koju nam je pokazao ESPN. I naši su komentatori, Stipe Sladoljev i Zelg Pokrajac, ludovali tijekom cijelog prijenosa, ali izrazi lica UFC-ova trojca, u sastavu Joe Rogan, Daniel Cormier i John Anik, obilaze društvene mreže.

Već je neko vrijeme popularno gledati reakcije komentatora koji imaju posebnu kameru, ali ovo u nedjelju bilo je potpuno ludilo. A što su to vidjeli Rogan i ekipa u tom trenutku?

Iako je cijela večer bila potpuno suluda, ovo je reakcija na high-kick Rose Namajunas, koja je na pod poslala dotad nepobjedivu prvakinju Zhang Weili i uzela joj pojas u slamka-,kategoriji. Amerikanka je izvela čudesan potez u stilu Cro Copa čime je podigla cijelu dvoranu na noge. Pogledajte taj fenomenalni high-kick…

Čudesni high-kick Namajunas

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider