FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kakvo srce!

Uskočio u borbu ovaj tjedan, preživio brutalan high-kick, dva ulaska liječnika i sudačku "prijetnju" u pet rundi batina

Renato Moicano prihvatio je borbu protiv Rafaela dos Anjosa ovaj tjedan, ali legendarni sunarodnjak krvavog lica poslao ga je doma poslije pet rundi batina

Brazilci Rafael dos Anjos i Renato Moicano naknadno su upali u program UFC-a 272, a njihova borba, koja je bila predjelo Colbyju Covingtonu i Jorgeu Masvidalu, trebala je biti desert jer je bilo riječ o pravoj poslastici.

Moicano je galantno ovaj tjedan uskočio je u borbu protiv legendarnog sunarodnjaka do 72,5 kilograma za što je trebalo puno hrabrosti, pokazao je puno srca i u oktogonu, međutim iskusniji i spremniji kolega potpuno ga je dominirao pet rundi.

Dos Anjos ga je nemilosrdno mljeo u parteru, držao pod kontrolom, a u trećoj rundi imao ga debelo na konopcima. Uspio ga je oboriti high-kickom i serijom udaraca šakom u glavu na podu dovesti meč na rub prekida, međutim sudac je pustio borbu do gonga.

Liječnik dvaput ulazio, Goddard prijetio

Liječnik je prvi put pregledao Moicana po završetku te runde, a poslije još pet minuta gnječenja u parteru u četvrtoj ušao je u oktogon ponovo, ali oba puta dozvolio je nastavak borbe.

Marc Goddard zaprijetio je Moicanu da će prekinuti borbu uoči zadnje runde, ako ga Dos Anjos u sljedećih 30-ak sekundi obori, ali srčani Brazilac se spasio i dovukao do kraja borbe. Iskusni Dos Anjos slavio je vrlo uvjerljivo na sudačkim karticama i ubilježio drugu uzastopnu pobjedu, a hrabri Moicano poslije ovog premlaćivanja morat će se dugo oporavljati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider