FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
troler i playboy

Procurila rendgenska slika puknute čeljusti Covingtona: Točno gdje je sjeo onaj direkt, imamo snimku

Colby Covington poražen je u borbi za titulu UFC prvaka u velter kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznati UFC-ov ''troler'', fanatični obožavatelj Donalda Trumpa i samoproglašeni playboy, Colby Covington izgubio je u meču za titulu velter kategorije od Kamarua Usmana prošlog vikenda na UFC 245 spektaklu kojeg ste uživo mogli gledati na GOL.hr-u.

Covington je izgubio, ali svi se slažu kako je pružio uistinu žestok otpor prvaku te nije nimalo razočarao navijače. Štoviše, odradio je meč do pete runde sa slomljenom vilicom, što je i sam priznao svome kutu na kraju treće runde.

Colby Covington (Instagram) Zvijezda opsjednuta striptizetama i dalje pljuje po LeBronu: ''Prestanite se diviti plačljivim komunistima'' divider

Nakon meča je optuživao suca da je prerano prekinuo borbu u petoj rundi čime je uspio ostvariti barem rezervni plan, da ima pravo tražiti revanš te da može i dalje ''trolati'' medijski prostor.

Ono što mu sigurno ne ide u prilog je ta teška ozljeda koja potvrđena rendgenskom snimkom koja se pojavila na svjetskim MMA portalima. Čeka ga duža stanka koja bi ga mogla odvojiti od oktogona do druge polovice sljedeće godine.

Usman slomio čeljust Covingtonu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider