FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pijan napravio kaos

Prvak u muay thaiju zaustavio promet usred Madrida pa poslao četiri policajca u bolnicu

Francuski prvak u muay thaiju stigao je u Madrid posjetiti brata pa je pijan napravio kaos poslije noćnog izglaska.

Policija na Paseo de la Castellana (Foto: Afp)

Proteklu subotu 190 centimetara visok muškarac, za kojeg se zna da je francuski državljanin, legao je nasred ceste i zaustavio promet u Madridu. Na mjesto događaja odazvala su se četiri policajca. Svu četvoricu poslao je u bolnicu, a dvojica su još nisu vratila na posao.

Usman vs. Edwards VIDEO Sve borbe glavnog programa UFC 286 eventa iz Londona divider

Sve se odvilo proteklu subotu na Paseo de la Castellana, poznatijoj samo kao La Castellana, glavnoj prometnici u Madridu. U ranim jutarnjim satima muškarac iz Francuske visok 1,90 m, koji je prvak u muay thaiju, legao je na prometnicu i zaustavio promet.

Četvoricu prebio, dvojica s teškim ozljedama

Kad su policajci stigli na mjesto događaja, četvorica su ga pokušala uhititi, međutim svu četvoricu je prebio, a dvojica su još uvijek na bolovanju. Svoj četvorici priuštio je masnice po tijelu i glavi, dvojica s lakšim ozljedama puštena su u srijedu, a u bolnici su još jedan policajac koji ima tešku ozljedu glave i jedan s ozljedama kralježnice.

UFC pojas UFC odredio idućeg izazivača u velteru, MMA zajednica frapirana njihovim izborom divider

Policija se odazvala pozivima slučajnih prolaznika koji su u šest ujutro javili kako čovjek leži na ulici i blokira promet. Najprije su pozvali hitnu pomoć misleći kako mu je potrebna liječnička pomoć jer je nedugo prije tog trenutka bio izbačen iz diskokluba. No nisu uspjeli pa su stigli policajci.

Očevici tvrde kako je bio vidno pijan, a već poslije prvog kontakta s policijom postao je nasilan. Na koncu su ga uspjela savladati tek šestorica policajaca. Mladić je u Madrid stigao posjetiti brata koji je na studentskoj razmjeni, ali posjet je, eto, završio loše za njega. I četvoricu španjolskih policajaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider