FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi Lucky Punch

Covington ili Masvidal? Evo kome su naši analitičari dali prednost u glavnom programu sjajnog UFC-a 272

Uoči sjajnog UFC-a 272, kojeg možete pratiti izravno na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro i na Novoj TV kroz dan u snimci, naši analitičari dali su svoje prognoze.

Ove nedjelje sprema se veliki obračun Colbyja Covingtona i Jorgea Masvidala u velteru na UFC-u 272, a kao i prije svakog PPV eventa sezone naši analitičari Zelg Galešić i Igor Pokrajac dali su svoje prognoze ishoda borbi u glavnom programu večeri.

Započeli su s teškašima Sergejem Spivkom i Gregom Hardyjem

gol expired Lucky Punch: Je li UFC-ov ''bad boy'' opravdano favorit kladionica? divider

"Mislim da će Spivak dobiti, bit će puno konkurentnija borba nego što ljudi misle. Spivak je s 27 godina jedan od najmlađih teškaša u UFC-u. Mislim da je stvarno opasan, ali dajem mu malu prednost“, rekao je Zelg Galešić, a Igor Pokrajac se složio.

Složili su se i oko Kevina Hollanda protiv Alexa Oliveire, ali Zelg je dao prednost Bryceu Mitchellu, dok je Pokrajac stao uz veterana Edsona Barbose u perolakoj.

gol expired Lucky Punch: Je li UFC-ov ''bad boy'' opravdano favorit kladionica? divider

Od snimanja Lucky Puncha do emitiranja ove epizode otkazan je meč Rafaela dos Anjosa i njegovog imenjaka Fizieva, umjesto kojeg je uskočio Renato Moicano pa za tu borbu nisu davali prognoze, ali složili su se oko glavne borbe večeri:

"Covington“, kratko je rekao Zelg pa prepustio zadnju Pokrajcu:

"Uvjeren sam da će Covington pobijediti jer je puno bolji hrvač i mislim da će dobiti zbog boljeg pritiska, ali sam privatno skloniji Masvidalu.“

Više o UFC-u 272 saznajte u novoj epizodi Lucky Puncha

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider