FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pejić, Mahačev, Masvidal...

Lucky Punch: Je li UFC-ov ''bad boy'' opravdano favorit kladionica?

Najnoviji Lucky Punch posvećen je UFC 272 spektaklu kojeg predvode Masvidal i Covington.

Drugi veliki UFC-ov spektakl u godini je pred nama ove nedjelje rano ujutro. Izravni prijenos UFC 272 večeri možete gledati od 4 sata na gol.hr-u dok snimku pogledajte iste večeri na Novoj TV.

Sve o tome možete pogledati u priloženoj emisiji Lucky Punch koja je tradicionalni uvod za najveće UFC spektakle. Vlado Boban, Igor Pokrajac i Zelg Galešić posvetili su najveći dio borilačkog magazina Jorgeu Masvidalu i Colbyju Covingtonu, no u studiju su se dotakli svih aktualnih MMA događaja.

Nakon što je apsolutni vladar veltera, Kamaru Usman obranio titulu protiv obojice, bivši prijatelji i cimeri napokon će se obračunati u oktogonu. Bili su nerazdvojni, a sada se ne podnose, najviše zbog Colbyjevog zaokreta u karijeri i stvaranju imidža ''bad boya'' UFC-a.

MMA škola

Radi se o stilski različitim borcima, a Zelg u MMA školi pokazuje što bi se moglo događati u borbi. Također, u emisiji se raspravlja o tome je li Colby opravdano veliki favorit kladionica, a naši stručni sukomentatori su dali svoje prognoze ishoda borbi.

U Lucky Punchu pogledajte i raspravu oko Islama Mahačeva koji je upisao novu pobjedu i sad je pitanje mogu li zaustaviti prvak Oliveira ili možda izazivač u lakoj kategoriji, Justin Gaethje.

Filip Pejić je poražen u Poljskoj nakon što je pružio odličan meč, najavljen je i FNC 2 u Zaboku. Priredba je na rasporedu 26. ožujka, a uskoro će biti poznati svi detalji.

Nismo zaboravili na MMA Challenge i vaša videa. Objavljeni su najbolju uretci, provjerite kako Hrvati izvode leteće koljeno.

Uživajte u Lucky Punchu!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider