FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pratite od 20 sati

VIDEO Borba godine u subotu izravno na gol.hr-u: Može li Khabibov učenik ukrasti "prvaku" upražnjeni pojas?

Borbu Charlesa Oliveire i Islama Makhackheva pratite uživo u subotu od 20 sati na gol.hr-u i u snimci u nedjelju na Novoj TV.

Borba godine u subotu od 20 sati na gol.hr-u i Novoj TV, Islam Makhachev i Charles Oliveira na spektakularnom UFC-u 280 za upražnjeni pojas prvaka u lakoj kategoriji.

Nasljednik i učenik legendarnog Khabiba Nurmagomedova, Islam Makhachev, dobit će svoju prvu priliku za naslov protiv čovjeka koji ga je već držao i s njim oko struka potukao eliitu UFC-ove lake kategorije Charles Oliveira.

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway UFC pronašao atraktivnu zamjenu, padnu li Oliveira ili Makhachev vagu i potvrdio: "On je sljedeći u redu" divider

Kad je s vama u parteru, nema vam izlaza, gušenjem na podu završio je i svoju posljednju borbu protiv Justina Gaethjea, dodao još jedan prekid u svoj rezime i produljio svoj niz na 11 uzastopnih pobjeda.

Upražnjeni pojas

Na njegovu žalost, ostao je bez pojasa jer je uoči borbe pao na vagi, no i dalje se smatra prvakom. Uostalom, smatraju ga mogi.

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Njegov idući suparnik Mahachev dolazi iz Mahačkale, grada koji se isprofilirao kao mjesto s najboljim borcima na svijetu. Stilski je jako sličan svom učitelju i prethodniku Khabibu Nurmagomedovu. Nanizao je 10 pobjeda zaredom i sedam godina ne zna za poraz. Kladionice ga vide kao favorita.

Može li do naslova? Saznajte u subotu u 20 sati uvečer izravno na gol.hr-u i u snimci u nedjelju na Novoj TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider