FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Novi izazivač

UFC pronašao atraktivnu zamjenu, padnu li Oliveira ili Makhachev vagu i potvrdio: "On je sljedeći u redu"

Charles Oliveira i Islam Makhachev na UFC-u 280 odlučit će o sljedećem prvaku lake kategorije uz izravan prijenos na gol.hr-u u subotu, a sljedeći u redu je prvak u perolakoj Alex Volkanovski.

Alexander Volkanovski vs. Max Holloway (Foto: Afp)

Svjetska borilačka javnost priprema se za spektakularni UFC 280 koji će predvoditi borba za upražnjeni pojas prvaka u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva.

Sjajni event iz Abu Dhabija moći ćete pratiti u izravnom prijenosu u subotu na gol.hr-u, a kako se ne bi ponovio slučaj s prošlog događaja na kojem su se borili Oliveira i Gaethje, odnosno na kojem brazilski borac nije uspio proći vaganje, Dana White i društvo stižu spremni ovaj put.

Volk zamjena za ovu borbu i izazivač za sljedeću

Naime, nedavno je objavljeno kako će prvak u perolakoj Alexander Volkanovski biti zamjena u slučaju da netko od boraca ovaj puta ne prođe vagu, a sad je White potvrdio kako će australski borac ujedno biti i sljedeći izazivač za pojas u lakoj kategoriji, prođu li Oliveira i Makhachev vagu uspješno.

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Uoči posljednjeg eventa na kojem se odlučivalo o prvaku u lakoj kategoriji, brazilski borac nije uspio skinuti na potrebnih 70 kilograma pa je samo Gaethje mogao postati prvak, no kako je Oliveira slavio u njihovom dvoboju pojas prvaka ostao je upražnjen.

Prisjetite se Oliveirine pobjede:

Vjerojatno u ožujku

Makhachev i Oliveira će odlučiti u subotu tko će biti sljedeći prvak lake kategorije, a Volkanovski će vrebati sljedeću priliku. Možda ju dobije već ovaj vikend, a ako ne, vjerojatno će biti u oktogonu za sljedeću borbu za naslov u lakoj negdje oko ožujka sljedeće godine.

Spektakularni UFC 280 pratite u savršenom večernjem terminu, od 20 sati u subotu, uz prijenos na portalu gol.hr te snimku nešto kasnije na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider