FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
urlao je i vrištao

UFC-ov prvak Usman prekinuo presicu zbog poziva uzbuđenog oca: Stavio ga na razglas, novinari umirali od smijeha

Kamaru Usman nije mogao odbiti poseban poziv nakon obrane UFC naslova, iako je bio na konferenciji za novinare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako to obično biva nakon završetka UFC-ove priredbe, pobjednik glavne borbe posljednji odrađuje konferenciju za novinare. Tako je bilo i nakon UFC-a 258, na kojem je Kamaru Usman obranio naslov prvaka protiv Gilberta Burnsa.

Usman je posljednji stigao na presicu, sjeo se na stolac i prije nego je stiglo prvo pitanje zazvonio mu je mobitel. Prvo je krenuo odgovarati novinaru, a onda se predomislio:

"Pričekajte, moram se javiti", rekao je Usman i stavio poziv na razglas.

gol expired Vrijeme je da UFC upari neporaženog prvaka Usmana s čovjekom koji ima jedinstveni stil u cijeloj organizaciji divider

Bio je to njegov otac zajedno s ostatkom obitelji koji su gledali meč. Čim je približio mobitel mikrofonu počelo je odzvanjati;

"And still! And still! (još uvijek prvak). Najbolji si borac na cijelom svijetu! Volim te mali", urlao je muški glas uzbuđeno, dok su okupljeni novinari umirali od smijeha.

Nakon što je rekao da će ga nazvati kasnije i poklopio Usman je otkrio da je to bio njegov otac na liniji, koji nije mogao biti u Las Vegasu zbog restrikcija putovanja uzrokovanih koronavirusom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider