FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"razgovarajmo sada"

Pojavio se video na kojem se jasno čuje kako Habib provocira McGregora tijekom makljaže!

McGregor je puno pričao na konferencijama za novinare, ali je u oktogonu bio prilično šutljiv protiv čudesnog Dagestanca.

Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ususret najvećem dvoboju u povijesti UFC-a Conor McGregor "pojeo" je Habiba Nurmagomedova tijekom konferencija za novinare. No kada su se vrata oktogona zatvorila, jedini koji je pričao bio je dagestanski UFC prvak.

U petak se pojavio video na kojem se jasno čuju riječi Habiba Nurmagomedova dok "ground and pound" udarcima uništava Conora McGregora u drugoj rundi.

"Ha? Evo sada razgovaramo. Idemo razgovarati", izgovarao je Habib i pritom čvrsto prikovao McGregora za pod i brutalno udarao u tijelo i glavu.

Dagestanac je poznat po tome da razgovara sa svojim suparnicima u trenucima kada ima potpunu dominaciju nad njima. Isto je radio i protiv Michaela Johnsona kada mu je ponavljao "predaj se, predaj se". U tom je meču razgovarao čak i s predsjednikom UFC-a Danom White kroz žicu oktogona.

"Razbit ću tvog dečka", govorio je, misleći pritom na Conora.

Podsjetimo, Habib je obranio naslov UFC prvaka ugušivši Conora McGregora u 4. rundi. Još je na kraju treće runde Irac izgledao kao poražen borac, što je bilo jasno i iz njegove rečenice Habibu na kraju runde:

"Ovo je samo biznis. Samo biznis".

Tom je rečenicom McGregor priznao da je poražen, nemoćan i da nije bio spreman za "rat" koji je sa sobom u oktogon donio dagestanski borac.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider