FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Podli udarac

Pojavila se snimka koja otkriva kako je započeo totalni kaos u oktogonu

Ostali su dugački repovi nakon meča Conora McGregora i Habiba Nurmagomedova…

Galerija Conor McGregor (Foto: AFP)

Ne stišavaju se odjeci s velikog meča za titulu prvaka u lakoj kategoriji UFC-a između Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora u Las Vegasu te svega što je nakon toga uslijedilo, neviđenog kaosa i masovne tučnjave. Svako malo izlaze novi detalji, pa se tako pojavila snimka koja mnogo toga razjašnjava.

Habib je mučio Conora četiri runde, pa ga naposljetku ugušio i dobio meč. Nakon toga je poludio, preskočio ogradu i napao jednog člana McGregorova tima.

Potom je Habibov tim ušao u oktogon i napao irskog borca. Čak su trojica članova Habibova tima nasrnula na McGregora, kojeg je na kraju policija morala štititi od daljnjih napada.

Nakon neviđenog kaosa, smirivanja strasti i pregovaranja, Habib Nurmagomedov i Conor McGregor napustili su dvoranu uz posebnu policijsku pratnju. Predsjednik Dana White odbio je staviti pojas oko struka Habibu, jer je smatrao da će nastati još veći kaos ako to učini.

„Istraga ga je u tijeku. Zadržano je Habibovo osoblje, nisu zadržali ljude Conora McGregora“, izjavio je Dana White.

Habib se kasnije na press konferenciji ispričao zbog svojeg ponašanja, ali i branio kako je sve to bilo rezultat McGregorovih provokacija, koji je ismijavao svog protivnika zbog njegove vjere i nacionalnosti te mu vrijeđao oca.

McGregor se nije pojavio nakon što mu je dopušteno da napusti Arenu, ali već je odlučio kako neće podnijeti optužnicu protiv trojice Dagestanaca koji su ga napali u oktogonu. Umjesto toga, objavio je kratku poruku na Twitteru:

''Dobar udarac. Veselim se revanšu.''

Međutim, nova snimka možda daje odgovor zašto je McGregor odustao od podizanja tužbe protiv Dagestanaca. Na snimci se vidi da je Cobor krenuo za Habibom kada je ovaj preskočio ogradu. Na ogradi je pokraj sebe vidio čovjeka iz Habibova tima i podlo ga udario šakom. Poslije toga počeo je čitav kaos u oktogonu. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX