FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Masovna tučnjava

Eksplozija strasti i neviđeni kaos na najvećem meču u povijesti UFC-a

Najveći meč u povijesti UFC-a obilježila je masovna tučnjava nakon meča Habiba Nurmagomedova i Conora McGregora.

Habib Nurmagomedov i Connor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najveći meč u povijesti UFC-a obilježila je masovna tučnjava. Habib Nurmagomedov pobijedio je Conora McGregora gušenjem u 4. rundi, no kraj meča obilježio je kaos u ali i izvan oktogona, koji je izazvao Habib i njegov tim.

Kao što je i najavljivao, Habib je mučio Conora četiri runde, pa ga ugušio. Nakon toga je poludio, preskočio ogradu i napao jednog člana McGregorova tima.

Potom je Habibov tim ušao u oktogon i napao irskog borca. Čak su trojica člana Habibova tima nasrnula na McGregora, kojeg je na kraju policija morala štititi od daljnjih napada.

Nakon neviđenog kaosa, smirivanja strasti i pregovaranja, Habib Nurmagomedov i Conor McGregor napustili su dvoranu uz posebnu policijsku pratnju. Predsjednik Dana White odbio je staviti pojas oko struka Habibu, jer je smatrao da će nastati još veći kaos ako to učini.

„Istraga ga je u tijeku. Zadržano je Habibovo osoblje, nisu zadržali ljude Conora McGregora“, izjavio je Dana White.

Nešto kasnije pred novinarima se pojavio i Nurmgomedov s pojasom, ali i isprikom.

„Prije svega, želim se ispričati sportskoj komisiji, Nevada oprosti, Vegas oprosti. Znam da ovo nije moja ljepša strana. Ja sam samo ljudsko biće. Nije mi jasno kako ljudi mogu govoriti samo da sam ja preskočio kavez, a ne govorite o tome što je ovaj napravio prije borbe? Govorio je o mojoj religiji, govorio je o mojoj zemlji, govorio je o mojem ocu. Došao je u Brooklyn i napao autobus pri čemu je mogao ubiti nekoga. Zašto ne govorite o tom sranju?“ kazao je Dagestanac i na kraju poentirao:

„Rekao sam vam da će se sve promijeniti 6. listopada. I jesam, sve sam promijenio.“

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider