FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sramotne scene u vegasu

Pogledajte neviđeni kaos i masovnu tučnjavu nakon Habibove pobjede: Conor napadnut od njegovog tima!

Najveći meč u povijesti UFC-a obilježila je masovna tučnjava nakon meča Habiba i Conora McGregora.

Galerija Habib ugušio Conora (Screenshot) Habib izazvao kaos nakon pobjede Habiba prati osiguranje nakon kaosa (Foto: AFP) Napad na Conora (Screenshot)

Trebao je to biti sportski spektakl. Najveći u povijesti UFC-a, a u konačnici ostaje gorak okus u ustima zbog svega što se dogodilo u završnici UFC-a 229. Habib Nurmagomedov uništio je Conora McGregora i slavio gušenjem u 4. rundi. No ono što je napravio nakon toga je za svaku osudu.

Snimku UFC-a 229 pogledajte večeras na Novoj TV od 22:30.

Isprovociran tijekom svih ovih tjedana, tijekom posljednjih nekoliko dana, namjerio se na Dillona Danisa, člana McGregorovog tima. Preskočio je ogradu oktogona i nasrnuo na njega. Nastao je potpuni kaos i masovna tučnjava.

Za to vrijeme poraženi Conor McGregor bio je u oktogonu, gdje su ga napala trojica iz Habibovog tima, također isprovocirani svime što im je Irac izgovorio otkako je krenula cijela saga oko njihovog meča.

Nakon nekoliko udaraca osiguranje i policija uspješno su primirili situaciju. Međutim, kraj i proglašenje nismo dočekali.

Najprije je McGregor uz pratnju osiguranja napustio dvoranu, a potom je isto napravio i Habib. Dagestanac je isprve odbio to napraviti jer je želio ga mu se stavi pojas oko struka, no predsjednik UFC-a Dana White je to odbio napraviti, jer bi to moglo izazvati dodatni kaos u publici, koja je ionako bila na strani Irca.

Na samom izlasku iz dvorane svakakvi predmeti su doletjeli prema Habibovom timu s tribine gdje su bili smješteni navijači Conora McGregora.

Kakve će posljedice po Habiba imati ovaj luđački potez tek treba vidjeti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider