FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
čeka nas ludnica

Pogledajte novi Lucky Punch: Analiza najluđeg UFC ljeta i kakva će biti taktika Miočića protiv Cormiera

Nakon tri mjeseca Lucky Punch se vratio na GOL.hr s detaljnom analizom onog što nas čeka u UFC-u, ali i u Hrvatskoj.

U novom izdanju MMA magazina Lucky Punch urednik i voditelj Vlado Boban te njegov stalni gost Zelg Galešić pripremili su vam najbolje iz svijeta borbi.

Za početak, u emisiji pogledajte detaljnu najavu teškaškog spektakla Curtis Blaydes – Aleksander Volkov koji je na rasporedu sa subote na nedjelju od 2 ujutro uživo na GOL.hr-u. Donosimo vam i najbolje koeficijente za borbe ovotjednog spektakla kladionice Supersport.

Curtis Blaydes udara Volkova Curtis Blaydes razbio Volkova i potvrdio da je prvi u redu nakon Ngannoua za borbu protiv Miočića divider

Prije najave ludog UFC ljeta, analizirali smo neke od zadnjih evenata, a u MMA školi Zelg Galešić otkriva tajnu pobjede Sterlinga protiv Sandhagena.

U srpnju nas na GOL.hr-u i Novoj TV očekuju tri prijenosa UFC-a s Fight Islanda, a prvi od ta tri eventa, UFC 251 bit će uistinu spektakularan s tri borbe za naslov.

MMA škola

A onda u kolovozu kraj trilogije koju čeka cijeli svijeta. Detaljna najava trećeg okršaja između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. Je li to najveći teškaški ogled u povijesti UFC-a? Kakvog Miočića očekujemo? Što je sve na kocki za američkog Hrvata? Odgovore potražite u emisiji.

Lucky Punch donosi i priču o Ivanu Erslanu, hrvatskom borcu koji najavljuje velike stvari i povratak poljskog KSW-a u Zagreb. Ivan nam je pričao o tome koliko je teško biti profesionalan borac u Hrvatskoj, a imao je oko toga što reći i Zelg.

Na kraju emisije pogledajte najavu spektakla na Zrću te Top 5 ljestvicu boraca iz regije u lakoj kategoriji.

Uživajte u emisiji Lucky Punch!

gol expired Miočić za konačni obračun s Cormierom imao poseban uvjet? Šanse za novi nokaut rastu! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider