FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Irac je sve luđi

Pogledajte kako je Conor pokušao napasti bivšeg prvaka: "Ti si se uplašio mene, štakore!", ovaj mu odgovorio: "Možemo se odmah potući"

Kako se bliži UFC 264 irski borac kači se sa svima, poslije Poiriera htio je napasti Dos Anjosa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Irski MMA borac Conor McGregor, čini se, sve je napetiji kako se bliži večerašnji UFC 264 i njegova borba s Dustinom Poirierom u lakoj kategoriji. Njihovu treću borbu koja će dati sljedećeg izazivača za pojas Charlesa Oliveire možete pratiti u noći sa subote na nedjelju od 4:00 u izravnom prijenosu na gol.hr-u i u nedjelju u snimci na Novoj TV.

Poslije nasrtaja na svog večerašnjeg suparnika jučer na konferenciji za medije, procurila je snimka iza kulisa službenog vaganja na kojoj je uhvaćen kako je pokušao napasti bivšeg prvaka u lakoj kategoriji i službenu zamjenu za večerašnju glavnu borbu - Rafaela dos Anjosa.

Irac je valjda bio lud od skidanja kilograma jer je poslije šoua na suočavanju u petak, kad je nogom udario Poiriera, pokušao u UFC-ovom centru nasrnuti na Dos Anjosa po uspješno odrađenom službenom vaganju za glavnu borbu večerašnjeg programa u Las Vegasu.

"Ti si se uplašio mene, ti si otkazao borbu zbog jebenog palca. Nemoj to nikada zaboraviti. Mekan si, štakorčiću", povikao je Conor na Dos Anjosa, a zaštitar je stao između i odvukao ga u drugom smjeru.

Irac se referirao na njihov otkazani meč za naslov 2016. godine, a Brazilac je poludio i opsovao mu zauzvrat:

"Možemo se potući odmah ovdje, nije me briga. Prikrao mi se s leđa i odmjeravao me“, dodao je Brazilac pa još jednom opsovao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider