FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veterani u oktogonu

Pogledajte borbu Diaza i Lawlera: Nije se borio šest godina i onda ovako uđe u meč

Društvene mreže umiru od smijeha na Diazov ulaz u borbu.

MMA legende Nick Diaz i Robbie Lawler oduševili su sve prisutne na UFC-u 266 u Las Vegasu s dvije i kusur runde vrlo aktivne borbe na nogama. Na koncu je slavio Lawler tehničkim nokautom u trećoj rundi, zaustavio starijeg Diaza na povratku u oktogon poslije šest godina i poravnao međusoban skor na po pobjedu svaki.

Unatoč oduševljenju publike ostaje dojam kako je Diaz stariji dosta usporio u godinama koje je proveo izvan oktogona, ali ta pauza nije usporila odluku kako će otvoriti borbu. Diaz je od prvog gonga mrtav hladan ušao u borbu kružnim high-kickom. Nije nikog udario šest godina, kružni udarci nogama ionako nisu bili njegova specijalnost, ali svejedno je odlučio ući kao iz topa ispaljen.

UFC 266 Volkanovski čudesno preživio treću rundu i slavio na bodove, Schevchenko dominantno obranila pojas, a Lawler se osvetio Diazu divider

No nije mu puno značilo jer ga je Lawler pritisnuo odmah poslije tog udarca. Diaz je odgovarao boksačkim kombinacijama glava-tijelo, ali poslije dvije izjednačene runde morao je stisnuti ruku svom suparniku.

Lawler ga je na startu treće uspio zakačiti desnim krošeom iza uha i oboriti ga na pod. Zatim se odmaknuo i tražio Diaza da ustane, međutim ovaj nije uspio smoći snage i sudac je prekinuo borbu.

gol expired Pogledajte kako se UFC-ov prvak dvaput spasio od poraza u 3. rundi: "Kako se iz ovog izvukao?!" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider