FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veliki gospodin DC

Dirljivi prvi susret Miočića i Cormiera nakon trilogije: Stipe otkrio Cormieru koliko će biti težak protiv Ngannoua

Posljednja epizoda UFC-ova Embeddeda donosi prvi razgovor Miočića i Cormiera nakon veličanstvene trilogije koju su odradili.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednja epizoda Embeddeda uoči UFC-a 260 u Las Vegasu, na kojem će Stipe Miočić protiv Francisa Ngannou braniti naslov teškaškog prvaka, bila je uistinu posebna.

Ne samo zbog činjenice da je sve spremno, odnosno da je ostalo samo vaganje do velikog revanša, nego i zbog toga što su Stipe Miočić i Daniel Cormier odradili videointervju u kojem su se podsjetili na svoju trilogiju, dobro nasmijali te otkrili jednu zanimljivost.

"Bok, Stipe."

"Ej, prijatelju."

"Uživao sam udarajući te u lice", rekao je Cormier i nasmijao Stipu do suza, a onda je počeo ozbiljniji dio razgovora.

"Kad smo se borili ti i ja, prvi si put imao 109 kilograma i nakon toga sve manje i manje. Napravio si to radi brzine. Jesi li za meč protiv Ngannoua nabacio nekoliko kilograma kako bi se lakše nosio s njegovom veličinom ili ćeš i dalje biti na istoj kilaži?"

gol expired ANKETA: Tko će slaviti, Miočić ili Ngannou? Jedan odgovor u velikoj prednosti divider

"I dalje ću biti na istoj kilaži. Nisam išao za tim da imam više snage. Želim biti efikasan. I dalje sam jak, jači nego prije. Nisam pokušavao izgubiti kilažu protiv tebe, jednostavno je otišla dolje. Bilo je čudno", otkrio je Stipe.

"Čovječe, sretno ovaj vikend. Drago mi je da ti nisam više na suprotnoj strani. Jesu li ti treneri ovdje?" upitao je Cormier, na što mu je Stipe odgovorio da je Marcus Marinelli u prostoriji.

"Čestitam treneru na prošlom meču. Nikada vam to nisam rekao, ali napravili ste sjajnu prilagodbu. Sretno ovaj vikend", kazao je veliki gospodin Cormier.

Stipe mu se nakon toga pohvalio da će dobiti sina uskoro, na što mu je DC odgovorio da je sada siguran za budućnost.

gol expired VIDEO: Francis Ngannou teško nokautirao Stipu Miočića i postao novi UFC prvak! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider