FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte tučnjavu

"Novi Conor" pronašao svog Khabiba: UFC-ovi borci brutalno se potukli u hotelu, snimka šokirala i slavnog Helwanija

Paddy Pimblett nosi nadimak "novi Conor", a prije UFC-a u Londonu uspio se zakačiti s čovjekom s kojim nema zakazanu borbu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleskog MMA borca Paddyja Pimbletta zovu "novi Conor McGregor“ zbog njegovog drskog stava i nerazgovjetnog izgovora engleskog kojim ga iznosi. Nova UFC-ova zvijezda u lakoj kategoriji borit će se u glavnom programu Fight Nighta u Londonu, a čini se kako je prije svojeg okršaja s Rodrigom Vargasom pronašao "svog Khabiba“.

Pimblett će biti jedno od glavnih imena trijumfalnog UFC-ovog povratka u Europu poslije tri godine i čeka ga obračun u lakoj protiv Vargasa, ali uspio se zakačiti u hotelu s rivalom Ilijom Topurijom. Gruzijac će se boriti par borbi prije Engleza, no već se mjesecima kači s Paddyjem preko društvenih mreža.

gol expired Jean-Claude Van Filipović: Neuništivi Cro Cop s 47 može isto što je mogao kao mladić divider

Slično kao Conor i Khabib davno prije njih, Pimblett je Topouriji spomenuo obitelj i domovinu, a na bliskom susretu u hotelu neki dan poletjele su šake već pri uvodnom upoznavanju. Prilično brutalna snimka šokirala je čak i slavnog Ariela Helwanija koji ju je proslijedio na svojem Instagramu.

Topouria je službeno u gradu kako bi se borio protiv Jaija Herberta, no prije njega zakačio se s Pimblettom, a kako su u istoj kategoriji, uskoro možemo očekivati nastavak na kojem bi obojica mogla puno bolje zaraditi.

gol expired White pokušao dovesti Volkova ranije u Englesku, ali UFC-ov borac odbio napustiti Rusiju divider

“Upozorio sam te! Ovo se događa kad pokazuješ nepoštovanje prema meni i mojoj domovini. Želio si me pozdraviti kad si me vidio jer si se usrao. Zahvali se mojem timu, jer da nije bilo njih da nas rastave, skinuo bih ti glavu s ramena. Nije ti ovo twitter“, objavio je prijetećim tonom Topuria.

Pimblett ima nešto drugačiju verziju događaja:

"Šestorica protiv jednog i ništa mi niste napravili, ku***e!“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider