FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC u Londonu

White pokušao dovesti Volkova ranije u Englesku, ali UFC-ov borac odbio napustiti Rusiju

Alexander Volkov trebao bi se boriti s Tomom Aspinallom na UFC-u u Londonu, ali nije želio otići iz Rusije prije vremena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov borac iz Rusije Alexander Volkov trebao bi biti polovica borbe večeri na događaju u Londonu za desetak dana, ali njegova borba s domaćim Tomom Aspinallom je pod upitnikom jer ne želi napustiti Rusiju, unatoč nastojanju Dane Whitea da ga uvuče u Veliku Britaniju ranije.

gol expired Stipe Miočić vraća se u srpnju u oktogon?! UFC započeo pregovore za borbu protiv nove teškaške zvijezde divider

Prvi čovjek UFC-a krenuo je na vrijeme zbog mogućih sankcija britanske vlade protiv ruskih građana, međutim Volkov je odlučio ostati u Rusiji i kad je državna tajnica Priti Patel ukinula vize svim sportašima koji dolaze iz zemalja agresora u ratu u Ukrajini.

gol expired Pogledajte susret Stipe Miočića i Arnolda Schwarzeneggera, legendarni glumac ga nahvalio divider

"Pokušavamo ga dovesti u Englesku što je ranije moguće kako bi se mogao boriti. Kad se dogodi ovakva nepredviđena situacija, uvijek se trudimo pronaći put okolo problema. Imamo identičan problem s Peterom Yanom i Alexanderom Volkovom. Znam da smo Volkova pokušali ranije uvesti u Englesku, ali odbio je napustiti Rusiju“, otkrio je Dana White za engleske medije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider