FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ratovi u oktogonu

VIDEO: Ovo je pet najboljih UFC borbi godine, broj 1 je ona koja je šokirala borilački svijet

U Lucky Punchu izabrali smo pet najboljih borbi u 2020. godini.

Posljednji Lucky Punch godine donio je i pregled pet najboljih borbi u 2020. Pogledajte u priloženom videu kako ih je izabrao i poredao Zelg uz kratak podsjetnik na ove prave ratove u UFC-ovo oktogonu.

Ono što se prvi put u povijesti dogodilo, veliki broj stručnjaka u svijetu smatra kako je borba godine ona između dvije borkinje.

Božićno izdanje Lucky Puncha Božićni Lucky Punch: Najbolje borbe i nokauti u 2020., Hrvat u borbi za naslov i jedno veliko iznenađenje divider

Josh Emmett vs Shane Burgos

''Top borba pogotovo jer je Burgos slavio kao veliki favorit u toj borbi. Emmet je stvarno odradio vrhunski posao. Jedna od dražih borbi ove godine'', rekao je Zelg.

Dustin Poirier vs Dan Hooker

''Poirier uvijek ima atraktivne ratove i zaslužio je biti s Hookerom na četvrtom mjestu gdje ga je Zelg stavio. Impresivna borba i jednog i drugog borca. Poiriera sad čeka meč s McGregorom i svaka njegova borba donosi uzbuđenje'', smatra Pokrajac.

Tony Ferguson vs Justin Gaethje

Krajem druge runde bio je onaj knockdown Fergusona i nakon toga je bila jednosmjerna ulica. Impresivna je borba bila sa strane Fergusona koliko on udaraca zapravo može primiti.

Deiveson Figueiredo vs Brandon Moreno

''Uživao sam. Još više s vama dvojicom kako ste komentirali tu borbu. Impresioniran sam Figueiredom i ipak bih njemu dao malu prevagu u toj borbi. Ipak puno više moraš pokazati kad ideš uzet titulu'', smatra Pokrajac.

Joanna Jedrzejczyk vs Weili Zhang

''Svakako najveći meč u ženskoj slobodnoj borbi. Prvo sam rekao najbolji ženski meč godine, kasnije sam se ispravio. Ovo je najbolja borba godine. To je nevjerojatno mala kategorija, do 52 kg. Koliko su si te djevojke štete nanijele, koliko su grizle jedna i druga za tu pobjedu, koliko srca su pokazale…Najveći borci su im za to skinuli kapu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider