FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sprema se za spektakl

Ovako izgleda trening najboljeg na svijetu: Nije ni čudo da ga ne mogu skinuti sa sebe

Khabib Nurmagomedov pokazao je zašto melje konkurenciju u UFC-ovu kavezu.

Khabibov trening

Borilački se svijet polako priprema za još jednu skorašnju poslasticu u UFC-u. Dosad neporaženi prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov uskoro bi napokon trebao dobiti protivnika koji će izazvati njegovu dominaciju.

Tony Ferguson možda je jedini čovjek koji može pobijediti Khabiba, a njihova se borba očekuje u prvom dijelu sljedeće godine. Imao je samo tri borbe u protekle tri godine zbog raznih ozljeda, no sada je spreman za najveći pothvat u svojoj karijeri.

UFC specijal Nove TV UFC Specijal: Pogledajte analize borbi, otkrivamo sve one Khabibove trikove koje mnogi ne vide divider

No spreman je i dagestanski majstor hrvanja. Vjerojatno spremniji od bilo koga na svijetu. Pokazao je to još jednim nesvakidašnjim treningom. Jedan je njegov prijatelj na društvenim mrežama podijelio snimku na kojoj Khabib pliva uzvodno u jednoj brzoj i hladnoj rijeci.

''Voda je bila toliko hladna da sam se smrznuo kad sam samo stopalo umočio u nju'', napisao je autor snimke.

Podsjetimo, Khabib inzistira kod UFC-a na tome da se borba održi u Rusiji, na stadionu Zenita u Sankt-Peterburgu koji ima krov i na kojem može stati i do 80 tisuća navijača.

''Kao da na sebe stavite mokru deku'', otkrio je Igor Pokrajac u našem UFC Specijalu dojmove boraca koji su e borili s Khabibom. Ova snimka otkriva samo dio razloga zašto je tome tako.

Simulacija Khabibove borbe i objašnjenje njegovih poteza

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider