FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
SVE JE IZNENADIO

Otkriveno što predstavlja ogrlica s kojom je Israel Adesanya došao na konferenciju za medije

Najvažnija borba karijere je ispred donedavnog UFC prvaka srednje kategorije, Israela Adesanye.

Israel Adesanya (Foto: Afp)

Ovog vikenda, uz izravni prijenos na gol.hr portalu i snimku na Novoj TV, imat ćemo priliku pratiti UFC 287 borilački spektakl.

Tamo će Israel Adesanya tražiti iskupljenje i pobjedu protiv Alexa Pereire u četvrtom pokušaju. A dosadašnja tri njegova poraza imaju jednu zajedničku karakteristiku. Uvijek je Adesanya izgledao dobro, a najbolji primjer je prošlogodišnja borba s UFC 281 priredbe iz mjeseca studenog. 

Toliko blizu, a tako daleko

Adesanya je u petu rundu ušao s vodstvom i trebalo je samo izdržati do kraja, no upao je u zamku te nakon dvije minuta završio nokautiran. I to udarcem za kojeg je znao da ga Pereira priprema te ga ipak nije uspio predosjetiti.

Kraj borbe Pereire i Adesanye s UFC 281 priredbe

Velika prilika za osvetu dolazi sada i mnoge zanima što Adesanya priprema u svojoj glavi, inače prepunoj ideja. Na konferenciji za medije bio je nešto suzdržaniji nego inače, tako da je više u oko svima upao njegov izgled.

Čeka li nas krvoločna zvijer?

Osim što je došao u afričkoj muškoj suknji, oko vrata je imao ogrlicu za koju su se mnogi pitali što predstavlja.

Odgovor se nije morao dugo čekati. Adesanya je inače poznat kao veliki fan animiranih i kung fu filmova, a ovog puta odabrao je drugonavedeno.

Jedan korisnik Twittera otkrio je kako se radi o liku iz filma Unleashed (Vjerni Danny), kojeg je 2005. godine odigrao Jet Li. U njemu je Danny tjelohranitelj mafijaša kojeg ogrlica drži pod kontrolom, a kad ju skine postaje opaki ubojica bez kontrole. 

Njegov tvit, kao potvrdu toga, podijelio je i sam Adesanya.

Adesanya je time naravno želio poručiti kako se trenutno drži pod kontrolom, dok će u Octagonu postati nemilosrdna zvijer.

Samo da se ne zaleti previše, budući da će upravo to ponovno biti ono što Brazilac najviše čeka. Uspije li još jednom nokautirati Adesanyu, bit će to najbolnije završen rivalitet u povijesti UFC-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider