FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ali nije sve pogodio

Otkrio detalj iz borbe za koji nitko nije znao: Pogledajte dobro taj Khabibov potez, ali i Gaethjeovu reakciju

Khabib Nurmagomedov predomislio se u posljednji trenutak, tvrdi Daniel Cormier.

Čovjek kojem je Stipe Miočić završio karijeru i ostavio ga bez titule najboljeg teškaša u povijesti UFC-a Daniel Cormier gostovao je na ESPN-u u emisiji poznatog MMA novinara Ariela Helwanija.

Cormier je ostao u UFC-u, gdje radi kao stručni analitičar, i pratio je borbu između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea koju je uživo prenosio gol.hr. Sve je završilo tzv. gušenjem trokutom nakon kojeg je Amerikanac nekoliko sekundi bio bez svijesti. No to je u tim situacijama normalno i nije opasno koliko se može činiti nekome tko ne prati MMA.

gol expired Khabib imenovao četiri najbolja boksača današnjice: Zaboravio na najboljeg, ali se ipak sjetio divider

Prije tog poteza kojim je Khabib otišao u povijest vidjeli smo pokušaj poluge na ruci od koje je Dagestanac odustao prije prebacivanja na zahvat gušenja. Cormier tvrdi kako to Khabib nije napravio zbog obrane Gaethjea, već zbog nečega drugoga.

''Rekao mi je da kad je gledao Justinove intervjue on je rekao da neće tapkati. Poluga na ruci najdraži je potez njegova oca iz te pozicije, ali kad se sjetio Justinovih riječi, nije ga htio ozlijediti pred roditeljima'', tvrdi Cormier.

No Gaethje, kojem su uistinu roditelji bili u Abu Dhabiju, ipak je tapkao u tom trenutku, što se može dobro vidjeti na snimci, a što je dobro uočio i naš komentator Stipe Sladoljev. Stoga do loma ruke prilikom ''armbara'', i to pred Justinovim roditeljima, ipak ne bi došlo.

gol expired Otišao je najdominantniji, ali ne i najveći MMA borac: Presjek nevjerojatne karijere Khabiba Abdulmanapovića Nurmagomedova divider

''Stvarno mi je to rekao, da će ga ugušiti trokutom jer ga ne želi ozlijediti pred roditeljima. Rekao je da ako zaspiš, probudiš se i sve je OK.''

Prema svemu što je rekao Cormier, Khabib je pokazao kako je otišao u legendu ne samo kao vrhunski borac nego i kao veliki čovjek. No to smo znali i prije...

Cijela borba Khabib - Gaethje

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider