FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
125 udaraca u 15 minuta?!

Pogledajte obostrani nokdaun na UFC spektaklu, ali i neviđenu brutalnost Cris Cyborg!

Tri sjajne glavne borbe večeri vidjeli su MMA fanovi u Edmontonu na UFC 240 eventu.

Galerija Statistika Cris Cyborg (Screenshot) Dvostruki nokaut Neala i Pricea Pobjeda Neala

Noćas je u kanadskom Edmontonu održan UFC 240 na kojem smo vidjeli pobjednički povratak Brazilke Cris Cyborg, te obranu naslova prvaka perolake kategorije Maxa Hollowaya.

Cyborg je jednoglasnom sudačkom odlukom slavila protiv Felicije Spencer, a taj meč obilježio je nevjerojatno veliki broj primljenih udaraca kanadske borkinje. Cyborg je u tri runde, odnosno 15 minuta borbe, ispalila 125 udaraca, od čega je 111 bilo značajnih.

Sve je te udarce Spencer stojički primila i izdržala, te definitivno pokupila sve simpatije MMA fanova.

Pobjeda Maxa Hollowaya Holloway obranio naslov prvaka protiv legendarnog Edgara, Cyborg slavila u brutalnoj makljaži! divider

U borbi prije te vidjeli smo obostrani nokdaun između Geoffa Neala i Nika Pricea. Dogodio se krajem 1. runde, kada su obojica ispalili udarce koji su odsjeli na glavi, a njih dvojica završili na stražnjici na podu. Geoff je to preživio, te nakon toga tehničkim nokautom u 2. rundi odnio pobjedu.

Neal je odličan produkt Dana White Contender Series, odnosno projekta koji vodi predsjednik UFC-a. Putem tog šoua traži talentirane borce koji bi mogli uzburkati vode u UFC-u, te pobjednike nagrađuje ugovorom s najcijenjenijom MMA organizacijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider